2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همه پدر و مادرتون رو حفظ کنه من که ۱۴ سال ندارم خودم هم ۲۶ سالمه 😔😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
چرا صبحا که میخوان برن سرکار عذاب وجدان میگیرم ، که تو این سرما چرا من باید تو رختخواب باشم ن اونا ا ...

من توام یا تو منی منم سومین سالمه همش همینو میگم تنها انگیزم پدرمه  و مادرم قبول شدم از حقوقم بهش کمک کنم لباس و این چیزا بخرم خودش که هیچ وقت نمیخره

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

دلشوره های بدی میگیرم مخصوصا ک باهم قهریم ولی من مدام دلم اونجاس ک نکنه چیزی بشه مخصوصا برای بابام:

جریان قهرمون مفصله خیلی بهم بد کردن خستم از حرفاشون اگه فاصله گرفتم فقط برا ارامش هر دو طرفمون بوده میدونم برگردم بازم همون حرفای تکراری هست خیلی خستم کردن ولی نمیتونم بیخیالشون باشم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

چندروز پیش بعد از مدتها بهشون سر زدم

موهای سفید مامانم چندبرابر شدن

بابام لاغر و شکسته شده😥😥

صدای شکستن قلبم تا خدا رفت😔

بابام خیلی قد بلند و هیکل دار و خوش تیپ بود

خیلی لاغر و شکسته و پیر شده..دلم شکست💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چرا صبحا که میخوان برن سرکار عذاب وجدان میگیرم ، که تو این سرما چرا من باید تو رختخواب باشم ن اونا ا ...

چقد تو‌منی برخلاف اینک‌من بابام پارسال بازنشست شد مامانم هم خانه داره ولی منم ۴ساله پشتم (:

تک فرزندی؟