2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به خاطر یه زن دیگس یا نه ولی خیلی بهم سرد شده البته خودمم بهش مشکوکم

تجربه من تا اون زنه نبود خیلی خوب بودیم بعدش ک اومد سرد شد حتی دیگه شبا تواتاق نمیخابید ...کم کم وکم کم الان دیگه اخرای طلاقیم حتی هنوز طلاق نگرفتم دختره عکس‌دونفرشون رو گذاشته پروفایلش😔

من خودم که مجردم ولی یکی از اطرافیانمون خانومش خیلییی ساده بود و به شوهرش اعتماد داشت ولی شوهرش شاید باورتون نشه ولی هر وقت به بهونه کار میرفته بیرون در واقع با دخترای دیگه می‌رفته بیرون و حتی یکی از اون دخترا زیر ۱۸ سال بود:(  بنده خدا خانومش چقدر شوهرشو دعا میکرد که تو چقدر کار میکنی و میری سرکار که سفره ما خالی نباشه:) دلش پاک‌بود بنده خدا روستایی هم بود فکر میکنم واقعا من هر وقت شوهرشو میدیدم حالم از روی کصافتش بهم‌میخورد اشغاله حروم زاده دختر باز

من خودم که مجردم ولی یکی از اطرافیانمون خانومش خیلییی ساده بود و به شوهرش اعتماد داشت ولی شوهر ...

😭😭😭چقد داستانه منه زنای ساده و زودباور بزرگترین ضربه هارو میخورن

😭😭😭چقد داستانه منه زنای ساده و زودباور بزرگترین ضربه هارو میخورن

خدا لعنتشون کنه 

عزیزم به خودت افتخار کن خیلی سخته ولی بلند شو 

تو پاکی اصیلی قطعا یه روزی یه نقطه ای خدا به بهترین شکل جوابتو میده 

اونام یه روزی خدا میزنه به کمرشون فلج میشن هردوی کثافتشون اونا جفتشون لایق همن 

شاید باورت نشه ولی هستن ادمای بد الان دیگه ادم خوبی وجود نداره فقط به خدا و خودت تکیه کن