2777
2789
عنوان

مسلط به علم ژنتیک اینجا کسی هست؟

431 بازدید | 14 پست

من دارم یه مقاله میخونم، سه مدل الیگوپپتید رو برای ازمایش ژن سرطان استفاده کرده و یکیشون single base mismatch هست. هرچی توی منابع مختلف میگردم نمیفهمم چیه 

اگه کسی بلده لطفا بگه این چی هست؟ 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مه_لقا_     سلام من شما رو توی سایت زیاد زیاد دیدم، جواب این سوال رو میدونید؟ لطف می کنید بنویسید🙏🏻

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

farshid__aaliazar ایشون استاد هستن بهشون تو اینستا یا واتساپ پیام بدید راهنمایی میکنن

ممنون عزیزم

جواب سوالت رو اینجا پیدا نخواهی کرد گلم .. من لیسانس ژنتیک ۲۰ سال پیشم ولی نمیدونم 

گیر کردم از ناچاری تاپیک زدم...خوشم نمیاد یه چیزی برام مجهول باشه😶

به معنی عدم تطابق یک باز برای تطابق با باز متناظر آن در زنجیره دیگر DNA است. این موضوع ممکن است به دلیل جایگزینی یا حذف یک باز باشد. این تغییرات می توانند در نتیجه تغییر در ساختار DNA و ترجمه ژن ها و در نتیجه ایجاد خطا در ساختار پروتئین ها ایجاد شوند.

به معنی عدم تطابق یک باز برای تطابق با باز متناظر آن در زنجیره دیگر DNA است. این موضوع ممکن است به د ...

ممنونم❤️❤️

استاد رییس چیزی نداری ازش بپرسی .. 

نه...رشته من با ژنتیک متفاوته کلا

الان متوجه شدم کاربردش اینجا چیه 

ممنون عزیزان❤️

اگه نگیید هوش مصنوعی هستم جواب این سوالتان را تخصصی خواهم داد

Single base mismatch در زمینه الیگوپپتیدها و آزمایش‌های ژنتیکی به معنای وجود یک تفاوت تک نوکلئوتیدی در توالی الیگوپپتید نسبت به توالی هدف است. به عبارت دیگر، در این حالت، یکی از نوکلئوتیدها (A, T, C, G) در توالی الیگوپپتید با نوکلئوتید متناظر در توالی هدف متفاوت است.

در آزمایش‌های ژنتیکی، از الیگوپپتیدها برای شناسایی توالی‌های خاص DNA یا RNA استفاده می‌شود. اگر الیگوپپتید با توالی هدف کاملاً مطابقت داشته باشد، به آن توالی متصل می‌شود. اما اگر یک تفاوت تک نوکلئوتیدی (single base mismatch) وجود داشته باشد، ممکن است اتصال ضعیف‌تر شود یا اصلاً اتفاق نیفتد. این ویژگی می‌تواند برای تشخیص جهش‌های ژنتیکی یا تفاوت‌های کوچک در توالی‌های ژنتیکی مفید باشد.

در مقاله‌ای که شما مطالعه می‌کنید، احتمالاً از این نوع الیگوپپتیدها برای بررسی تفاوت‌های کوچک در توالی‌های ژنتیکی مرتبط با سرطان استفاده شده است. این روش می‌تواند به شناسایی جهش‌های خاص یا پلی‌مورفیسم‌های تک نوکلئوتیدی (SNPs) که ممکن است در سرطان نقش داشته باشند، کمک کند.

آخری

دو صفحه نوشتم،تاپیک تعطیل شد😂😂😂

😑😑😑😑😭😭😭😭😭😭بیچاره انگشت شصتم

اصن هر کی هر جور دوس داره بگرده🤷🙋

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن