2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه همینطور باشه، نگران شیرم هم هستم که نداشته باشم نمی خوام شیر خشک بخوره، میگن سزارین بدن رو و ...

نه اصلا اینجوری نیست یه بسته قرص شیر افزا بخور و زود زود باروغن مالشتش بده بعدباشیردوش برقی تمیرین کن چند بار دیگه انقدر شیر میاد ک نگو 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
چقد بعضیا انرژی منفی ان...😒

ایییش کجاش منفیه بنظر من ک سزارین اصلا جالب نیست بخدا بدترین درده من اولیم طبیعی بود دومیم سزارین تو بیمارستان نمیتونستم بلند شم روده هام کلا تند شده بودن دکترا تعجب کرده بودن بعد عمل شکمم ورم کرده بود تمام شب رو خون سیاه بالا آوردم اصلا امیدی ب زنده بودنم نبود 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
بعد ۶ سال نازایی و دوتا سقط عملا نباید این حس رو داشته باشم ولی حالم آشفته است، امشب برای دو نفر غذا ...

الهی عزیزم ولی بعد سزارین بهترین حال دنیا رو داری 

من بعد از عمل بچم پیشم نبود حتی بغلش هم نکردم فاصله ها ازم دور بود یه چشم خون یه چشم اشک ولی تو حداقل بس نیست کوچولوت پیشت هست 

ایییش کجاش منفیه بنظر من ک سزارین اصلا جالب نیست بخدا بدترین درده من اولیم طبیعی بود دومیم سزارین تو ...

خوب تحقیق کردم زایمان برای هر کسی به نحوی بوده، مثلا خواهرم دوتا طبیعی آورده بود آخری سزارین از سزارین راضی نبود.

برعکس اون یکی خواهرم که یه دونه طبیعی آورده هنوز بعد ۸ سال فوبیای زایمان گریبانگیرشه

خوب تحقیق کردم زایمان برای هر کسی به نحوی بوده، مثلا خواهرم دوتا طبیعی آورده بود آخری سزارین از سزار ...

نمیدونم فقط میدونم دیگه هیچ وقت بچه نمیخوام ولی استرس نداشته باش ب خودت مسلط باش ایشالله ب سلامتی زایمان کنی 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
خوب تحقیق کردم زایمان برای هر کسی به نحوی بوده، مثلا خواهرم دوتا طبیعی آورده بود آخری سزارین از سزار ...

والله من سزارین بود انگار توبهشت بودم فقط یکم اون اولش سخته که حالت بی حسی از بدنت میره وبرای اولین بار میخوای بلند شی اونم قبلش باید حسابی تغذیه بشی که اگه بلند شدی قندت نیفته بیهوش بشی من قندم افتاد بیهوش شدم