2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما سه طبقه ست 

اما اگر میخوای بزنی خوب دقت کن 

خونه رطوبت نگیره که بعد به مرور کمدت دستگیره هاش و در هاش داغون میشه و دیوارش پر از رطوبت که شبیه کپکه 

آدم درستی و چندسال تو این کار باشه بردارید 

بستگی به متراژ و سلیقه خودتون هست باید در نظر بگیرید کمد بزنین چقدر فضا اضافه میاد 

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
مثل داخل کابینت که بشقاب و کاسه میزادرن؟

۹تا کشو داره پایینش

یه طرف برا لباسا

یه طرف برا لحاف تشک

بالاشم  یه طبقه دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

سلام عزیزم من مجردم اما مامانم نزدیک عید دو تا کمد خرید یعنی به داماد همسایه مون گفت اونم به دوستش گفت بسازه و بیاره دو تا کمده یکیش واسه لباسه یکیشم واسه رخت خواب های خودمون 

ما اول یه تیکه بود،برا این که بتونیم بیشتر از فضاش استفاده کنیم تخته چوب و پایه چوبی گذاشتیم بینش،سه ...

اره منطورم همینه. اوستا به من گفت بیشتر از سه طبقه نمیشه . من بیشتر میخواستم.