2777
2789

خانما حالم بده خیلی حالم بده میخوام بمیرم  ولی نمیتونم دل ب خاک بدم دلم نمیاد مامانم و داداشم تو این شرایط سخت و پر از بدبختی  تنها بزارم برم و با عذاب وجدان بمیرم. ک کاش همچنین کاری نمیکردم..

همین دیشب ‌تنها بودم نمیدونم‌چقدر قرص خوردم پشیمون شدم رفتم انقدر سرکع خوردم ک بالا اوردم همشو  و  دارم دق میکنم از غصه. روحم درد داره قبلم‌درد داره خیلی داغونم‌عصبیم ب شدت 

18 سالمم بیشتر نیس

کاش خدا کمکم کنه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باشه عزیزم آروم باش منم تا آسمون مشکل دارم یکساله یه چشمم اشکه یکی خون شبی نیست که با گریه نخوا ...

اخه تا کی صبر 

ایندم و زندگیم همینجور داره جلو چشام سیاه و سیاه تر میشع هرچی پیش میرم

ببین عزیزم تو سن شما خیلی نوسان های خلقی و هورمونی پیش میاد 

خیلی مشکلات بزرگتر از اون چیزی که هست می بینید و خودتون رو اذیت می کنید 

درسته من نمی دونم مشکل چیه و قضاوت نمی کنه 

فقط تجربه بهم ثابت کرده 

همه چی تموم میشه و میگذره 

یه روز به خودت میای که اصلا یادت نمیاد چی شده

اخه تا کی بدبختی بکشم..  از بچگی توی خفت و بدبختی و حسرت موندم تا الان چقدر صبر کنم

امید تو هیچ وقت از دست نده به خاطر مادرت تحمل کن حدیث هست که خداوند بر اساس گمانت با تو رفتار میکنه به خدا گمان خوب ببر توکل کن بگو خودت کارمو درست کن

کی تموم میشه