2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شاهد نظر اساتید هستیم ببندید آپدیت رو😑چرا ماکروسافت باید اینهمه هزینه کنه آپدیت بده؟بعد کاربر بیاد بروز رسانی نکنه؟

همیشه باید بروز رسانی کنید برای امکانات جدید و نصب پچ های امنیتی هست

باید کد فعالسازی بزنید از سایت های داخلی مثل سافت ۹۸ و دانلود ها و... میتونید دانلود و فعالسازی کنید

ویندوز هم نمیپره فقط بعضی از امکاناتش کار نمیکنه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بله شاهد نظر اساتید هستیم ببندید آپدیت رو😑چرا ماکروسافت باید اینهمه هزینه کنه آپدیت بده؟بعد کاربر ب ...

خب چیکار کنم دقیق و مو ب مو راهنمایی کننن☹️☹️

🏖آبانی🦂🧡
خب چیکار کنم دقیق و مو ب مو راهنمایی کننن☹️☹️

به سایت سافت ۹۸ رفته و قسمت سیستم عامل رفته و ویندوز۱۱ رو انتخاب کنید بعد لینک فعال ساز ها رو انتخاب کرده و توضیحات فعال سازی رو انتخاب کنید

اگه نتونستید بدید بیرون یا یه نرم افزار مدیریت از راه دور نصب کنید بیام روی سیستمتون فعال کنم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
به سایت سافت ۹۸ رفته و قسمت سیستم عامل رفته و ویندوز۱۱ رو انتخاب کنید بعد لینک فعال ساز ها رو انتخاب ...

باشه مرسی🙏🙏انی دیسک دارم اگه نتونستم بهتون میگم 🙏🙏🌹

🏖آبانی🦂🧡
به سایت سافت ۹۸ رفته و قسمت سیستم عامل رفته و ویندوز۱۱ رو انتخاب کنید بعد لینک فعال ساز ها رو انتخاب ...

سلام شبتون بخیر..من بلد نیستم این ویندوز رو درستش کنم توی فعال سازی هم رفتم..باید توی لیست دانلود چیزی دانلود کنم؟؟

توی توضیحات چیزی نداره 

🏖آبانی🦂🧡
سلام شبتون بخیر..من بلد نیستم این ویندوز رو درستش کنم توی فعال سازی هم رفتم..باید توی لیست دانلود چی ...

لینک فعال ساز

پسوردش soft98.ir

کلیپ آموزشی هم در بش آموزش فعال سازی هست دقت کنید