توروخدا وقت بزارید بخونین بعد ۵سال و نیم رابطه اومد تهران ببینتم الان ۲ ۳ روزه اینجاست!از صبح پیش همیم تا شب.
من ی توضیح راجب باکره نبودنم بدم!سر خودارضایی بوده و تحت هیج شرایطی دست هیچکس بهم نخورده جز بابای خودم😐سر بچگی و احمقیت این کارو کردم اونموقع حتی نمیدونستم پرده وجود داره!این قضیه رو امروز ب پارتنرم گفتم😑حتی نمیدونم چراااا بخاطر چس نتونستم لال باشم و هیچی نگم!عصبی شد مث سگ حتی نپرسید چرا سرجی حتی گوشیش خاموش کرد باز زنگزد بیا ببینمت رفتم پیشش گفت سرچی اینطوری شدی فقط راستشو بگو دروغ نمیخوام بشنوم!منم حقیقتو گفتم ک سر خودارضایی بوده!یکم حسکردم اخماش باز شد گف ینی دست کسی بت نخورده گفتم ن گفت حاضری بیای پیش دکتر زنان گفتم آره گقت ب هیجکس نگو این قضیه رو تا آخر عمرت بین خودمون بمونه و بس!بعدم پاشد رفت الانم تو پیاما جوری رفتار میکنه انگار هیج اتفاقی نیفتاده!بنظرتون چشه😐ینی الان حالش ازم بهم میخوره؟😑😐بعد ۵ سال ۶سال
هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت پرده از دس نمیره مگه چجوری بوده ک بکارتت از دس رفته؟؟
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟