2777
2789

توکارنامه یکی نوشته رتبه درسهمیه۱۶

یدونم نوشته رتبه کل۲۰

حالا کدوم رتبه منه؟ یعنی رتبه خروجی و مهم ونهایی بعدازمصاحبه کدومه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل بودم یک ترم رفتم درسها سنگین بود سال۱۴۰۱  ناراحت هم هستم حقیقتا چون دانشگاه تهران بودم و ...

ای وای تهران هم بودی...کاش میرفتی....الان دفترچه انتخاب رشتم جلومه با دانشگاهای تهران وتبریز و ..و...درگیرم..

شاغل بودم یک ترم رفتم درسها سنگین بود سال۱۴۰۱  ناراحت هم هستم حقیقتا چون دانشگاه تهران بودم و ...

شرایط موقتی سخت بود ولی....ماحصل تلاشات بود...نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اگ جاداره برگرد..

شرایط موقتی سخت بود ولی....ماحصل تلاشات بود...نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اگ جاداره برگرد..

انصراف کامل ندادم صرفا رها کردم 

از حیث مدرک داشتن عالی بود 

قصد دارم از کارم بیام بیرون با بازنشستگی و بعد دوباره برگردم به محیط علم 

اره البته من سنم بالا هست تاثیری نداشت برام  یادمه گفتی وزارت بهداشتی برای شما ارزش داره  ...

بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه...

۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ینی؟؟ پس ۱۶ چی میگ....ینی بقدری این سوالا توذهنم رژه میره ک نگو

بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه... ۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ...

خوب دانشگاه های دیگه رو هم بزن 

چرا رتبه سهمیه و آزادت اینقدر نزدیک به هم هست ؟

بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه... ۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ...

استرس نداشته باش 

استرس معنی نداره 

غیر تهران و تبریز بقیه دانشگاه ها رو بزن قبول میشی 

استرس نداشته باش  استرس معنی نداره  غیر تهران و تبریز بقیه دانشگاه ها رو بزن قبول میشی&n ...

همه جارو زدم..

فقط ۲۳ نفر برمیدارن

که ازین ۲۳ نفر ۴ نفر آزاد هست بقیه روزانه.به نظرتون امیدی هست ک من بااین وضع رتبه از روزانه قبول بشم؟

[QUOTE=320177283]قطعا چون مصاحبه هم مهمه و پنجاه درصد مصاحبه [/ دعاکن برام عزیزم خیلی دلهره دارم ...

انشاله قبولی 

تو مصاحبه رو به بهترین نحو انجام بده مابقی اش منتظر نتیجه باش 

اگر هم نشد سال دیگه 

من خودم قصد دارم دوباره کنکور بدم وقتی بازنشسته شدم 

انصراف کامل ندادم صرفا رها کردم  از حیث مدرک داشتن عالی بود  قصد دارم از کارم بیام بیرون ...

اگه بتونی کار ودرست روباهم ادامه بده ازهیچ کدوم نزن چون ب هردو احتیاج داریم واقعا