آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 عنوان قبولی های دکتری امسال محض رضای خدا بیاید منو ازسردرگمی نجات بدید 91 بازدید | 15 پست توکارنامه یکی نوشته رتبه درسهمیه۱۶یدونم نوشته رتبه کل۲۰حالا کدوم رتبه منه؟ یعنی رتبه خروجی و مهم ونهایی بعدازمصاحبه کدومه؟؟؟ 1402/09/17 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 انصرافی دکتری چراانصراف دادی عزیزم☹️؟
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 شاغل بودم یک ترم رفتم درسها سنگین بود سال۱۴۰۱ ناراحت هم هستم حقیقتا چون دانشگاه تهران بودم و ... ای وای تهران هم بودی...کاش میرفتی....الان دفترچه انتخاب رشتم جلومه با دانشگاهای تهران وتبریز و ..و...درگیرم..
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 شاغل بودم یک ترم رفتم درسها سنگین بود سال۱۴۰۱ ناراحت هم هستم حقیقتا چون دانشگاه تهران بودم و ... شرایط موقتی سخت بود ولی....ماحصل تلاشات بود...نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اگ جاداره برگرد..
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6021 شرایط موقتی سخت بود ولی....ماحصل تلاشات بود...نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اگ جاداره برگرد.. انصراف کامل ندادم صرفا رها کردم از حیث مدرک داشتن عالی بود قصد دارم از کارم بیام بیرون با بازنشستگی و بعد دوباره برگردم به محیط علم
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 اره البته من سنم بالا هست تاثیری نداشت برام یادمه گفتی وزارت بهداشتی برای شما ارزش داره ... بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه...۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ینی؟؟ پس ۱۶ چی میگ....ینی بقدری این سوالا توذهنم رژه میره ک نگو
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6021 بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه... ۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ... خوب دانشگاه های دیگه رو هم بزن چرا رتبه سهمیه و آزادت اینقدر نزدیک به هم هست ؟
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6021 بله بهداشته و خیلی نگران و مضطربم...همش میگم اگه ۱۶ مهمه پس ۲۰ چی میگه... ۱۹ نفر درکشور جلوتر ازمنن ... استرس نداشته باش استرس معنی نداره غیر تهران و تبریز بقیه دانشگاه ها رو بزن قبول میشی
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 استرس نداشته باش استرس معنی نداره غیر تهران و تبریز بقیه دانشگاه ها رو بزن قبول میشی&n ... همه جارو زدم..فقط ۲۳ نفر برمیدارنکه ازین ۲۳ نفر ۴ نفر آزاد هست بقیه روزانه.به نظرتون امیدی هست ک من بااین وضع رتبه از روزانه قبول بشم؟
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6021 همه جارو زدم.. فقط ۲۳ نفر برمیدارن که ازین ۲۳ نفر ۴ نفر آزاد هست بقیه روزانه.به نظرتون امیدی هست ک ... قطعا چون مصاحبه هم مهمه و پنجاه درصد مصاحبه
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 [QUOTE=320177283]قطعا چون مصاحبه هم مهمه و پنجاه درصد مصاحبه [/دعاکن برام عزیزم خیلی دلهره دارم آزاد نیوفتم روزانه باشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6021 [QUOTE=320177283]قطعا چون مصاحبه هم مهمه و پنجاه درصد مصاحبه [/ دعاکن برام عزیزم خیلی دلهره دارم ... انشاله قبولی تو مصاحبه رو به بهترین نحو انجام بده مابقی اش منتظر نتیجه باش اگر هم نشد سال دیگه من خودم قصد دارم دوباره کنکور بدم وقتی بازنشسته شدم
آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3421 انصراف کامل ندادم صرفا رها کردم از حیث مدرک داشتن عالی بود قصد دارم از کارم بیام بیرون ... اگه بتونی کار ودرست روباهم ادامه بده ازهیچ کدوم نزن چون ب هردو احتیاج داریم واقعا