2777
2789

من یک آذر سزارین شدم  به انتخاب خودم بود 

بچم با وزن 4 کیلو به دنیا اومد 

خیلی وقتا اینجا تاپیکای سز یا طبیعی رو میخوندم که هیچوقتم به نتیجه نمیرسیدن تهش دعوا میشد 

من زایمان اولم بود تجربه طبیعیو نداذم اما سزارین اونجوریا که میگفتن سخت نبود 

نه سوند اذیتم کرد نه اون آمپول سر کننده بااین که دوتا برام زد چون با اولی سر نشدم

اصلا نفهمیدم چجور اون امپول تزریق شد هیچی متوجه نشدم 

تو ریکاوری کاملا هوشیار بودم یه مقدار سخت بود اما قابل تحمل فقط لرز بدنم اذیتم کرد که بعد از دوساعت خوب شدم 

بعدشم پمپ در نگرفتم و با شیاف کاملا دردم کنترل شد 

اولین راه رفتنمم اونجوریا که میگفتن سخت نبود 

پرستار اومد دستمو گرفت دو قدم راه رفتم دیدم چیزی نیست که گفتم دستمو ول کن خودم میتونم بعدشم رفتم سرویس و کمی تو بیمارستان راه رفتم 

تا 7 روز با شیاف های 15 ساعت یکی دردمو کنترل کردم بعدشم کلا بدون هیچ مسکنی به تمام کارام رسیدم و کاملا به زندگی عادی برگشتم 

ابن تجربه من بود شماهم بیاید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسئله لحظه زایمان نیست که خانم ها میگن طبیعی درد داشتیم سز نه سز زاحت بود

مسئله سال های بعده و عوارض سز سال ها بعد خودشو نشون میده

مادر بیچاره من ۵۲ سالشه چسبندگی گرفته از دکتر رفتن و دارو خوردن خسته شده مادرمو دیدم ترسیدم میگم میرم طبیعی آیندش ترس داره

مادر شدن درد و عوارض داره اما واقعا اینده سزارین ترسناکه

یه متخصص زنان میگفت طوفانی از بیماری های زنان در راهه به خاطر عوارض سز

من دوتا زایمانم سزارین بود و خیلی سخت

کلا بدن با بدن فرق داره

تو اتاقم یه خانم بود ۱۲ ساعت بعد از من زایمان طبیعی کرد و اومد.اون راحت راه می رفت،من تازه بی حسیم رفته بود و دردهام شروع شد،نمی تونستم یه دستشویی برم

مسئله لحظه زایمان نیست که خانم ها میگن طبیعی درد داشتیم سز نه سز زاحت بود مسئله سال های بعده و عوار ...

عزیزم اگه عوارض سز سال ها بد نشون میده ک فک نکنم عوارض طبیعی یسال بد خودشو نشون میده من انقد اطرافم هستن ک با ۲۰سال سن میرن زیر برق ازین زایمان کوفتی 

امام رضا عاشقتم💜
مسئله لحظه زایمان نیست که خانم ها میگن طبیعی درد داشتیم سز نه سز زاحت بود مسئله سال های بعده و عوار ...

من اولین باره این کلمه طوفان عوارض رو میشنوم 

به نظرم مادرتون خیلی سال پیش عمل شدن شاید اون زمان دکترا و امکانات مثل الان نبوده 

البته شکم بستن هم میگن باعث چسبندگی میشه و قدیما میبستن

اولیم دولتی بودم بمیرم برا پدرم ک اومد دیدنم از شدت درد نتونستم برم دم در دیدنش این همه راه اومده بود 

هنوز ک هنوزه یادش میفتم بغض میکنم 

ک بچه ای هم بهم نموند ک بیارم خونه 😭😭😭😭

سر دومی خصوصی بودم اتاق شخصی رفتم توالت برگشتم دسگاه اکسیژن بهم وصل کردن با ویلچر مرخص شدم از شدت درد فقط گریه میکردم 

بدن با بدن فرق داره پس نمیشه گفت همه اینطورن

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

عزیزم اگه عوارض سز سال ها بد نشون میده ک فک نکنم عوارض طبیعی یسال بد خودشو نشون میده من انقد اطرافم ...

بهتر از چسبندگیه

خسته شدم مادرمو از دکتر بردن

الان مادر من میگه هرگز نمیزارم سزارین شی

نسل الان حس باکلاسی دارن با سز وقتی سنشون بالا رفت و عوارض رو دیدن اونا هم عین این ننه من میگن فقط برو طبیعی

سزارین عالیه همه اطرافیان من راضی آن

برعکس همه از طبیعی ناراضی آن به جز یکی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

استارتر چه بهونه‌ای اوردین برای سزارین؟من با اینکه میخوام خصوصی برم بازم گیر میدن بهم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین