2777
2789

سلام.🌻

من آسنات تو سریال یوسف پیامبر رو اصلا درک نمیکنم. 

خودش سر خودش هوو اورد! 

آسنات وقتی شنید زلیخا عاشق شوهرش هست، به جای این که از دست زلیخا عصبانی بشه، رفت پیش آخناتون و گفت یوزارسیف باید محاکمه بشه، چون به زلیخا توجه نکرده! 

آسنات اصلا یک کار خیلی عجیب کرد تو این سریال. 

ولی این سایت مطالب خیلی جالبی نوشته. شما هم بخونید. 👇

https://www.jahannews.com/phototitr/45419/افسانه-سریال-یوسف-خورد-مردم-داده-می-شود

خلاصه ای از مطالب اون سایت برای افرادی که حوصله خوندن ندارند: 

زلیخا واقعا وجود داشته. زلیخا واقعا درخواست حرام داشته از حضرت یوسف(ع) و ماجرای مخالفت حضرت یوسف(ع) با این درخواست و ماجراهای دیگه درسته. 

ولی در برخی منابع که اومده آسنات همسر حضرت یوسف(ع) بوده، خبری از ازدواج حضرت یوسف(ع) با زلیخا نیست. 

در برخی منابع هم که اومده زلیخا با حضرت یوسف(ع) ازدواج کرده، خبری از آسنات نیست. 

انگار در سریال یوسف پیامبر دو دسته روایات رو باهم مخلوط کردند که حضرت یوسف(ع) هم با آسنات ازدواج کرده. هم با زلیخا. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ملوسکتونم1  

@نون_بربریییی  

@جان_و_جهانم  

@دردونمه  

@دختر_رئالی  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خ:  در برخی گزارش‌های تاریخی به فرزندان یوسف از زلیخا اشاره شده است. نخست افرایم بن یوسف که جد یوشع بن نون، ولی‌عهد موسی پس از او بود و دیگری منشا بن یوسف پدر موسی، دوست و مصاحب خضر؛ چنان‌که اهل کتاب برآن‌اند.

نسل شیطان ..

شما ندیدی که حضرت یعقوب بخاطر ازدواج با راحیل مجبور شد اول با لیا خواهرش ازدواج کنه؟

۲ تا کنیزاشو هم ازشون بچه داشت؟

این به فرهنگ اون زمان برمیگرده و اصلا چیز عجیبی نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فیلمه ببین رد شو😐

تو نی نی سایت هم دیدم در موردش حرف میزدند. رفتم تحقیق کردم. 

زیاد خودتونو درگیر این چیزا نکنین

اون احادیث و روایات معتبر رو دنبال کنین و پند بگیرین

این جور چیزا مثل ازدواج زلیخا و یوسف چندین روایات داره

که اگه همین روایت ازدواج حضرت یوسف با زلیخا درست باشه بازم دستور خداوند بوده و کسی مثل اسنات که یکتامرست بوده معلومه رو حرف خدا حرفی نمیزنه

چون خدا مصلحت بنده هاش رو میدونه و بدی واسه کسی نمیخواد

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
هرچی بوده دیگه بیخیال

تو نی نی سایت هم دیدم در موردش حرف میزدند. رفتم تحقیق کردم. 

نه بابا من خوندم سایت یکی از امام ها چیه  گفت که بعد ازدواج 2 تا فرزند میارن

کدوم امام؟