2777
2789

سلام مربی مهد پسرم چندروز پیش گفته بود نخود و‌لوبیا بزاریم خیس بخورن تا جوونه بزنن که شنبه(فردا) تومهد داخل گلدون بکارن

حالا من کلا یادم رفت بود و الان یادم اومد!

بنظرتون چیکار کنم که نخود و لوبیا تافردا صبح جوونه بزنه سریع؟؟!!

خدایاعاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم گل یک سوال ازتون داشتم اگر پاسخ بدید دل منه حقیر رو شاد می‌کنی الهی خدا خیرت بده عجرت با خدای بزرگ 

من میخواستم به بیت رهبری نامه بدم چون به شدت نیاز مالی دارم خونه نداریم و شرایطمون خیلی خیلی بده  چی بنویسم کجا ببرم بفرستن ؟ اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم میشه کمکم کنی و راهنماییم کنی 

بعد امکان داره یه خونه ای چیزی یا وامی برامون جور کنن؟! 

پیشاپیش از پاسخگوییت ممنونم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
سلام خانوم گل یک سوال ازتون داشتم اگر پاسخ بدید دل منه حقیر رو شاد می‌کنی الهی خدا خیرت بده عجرت با ...

نه عزیزم خیالت راحت هیچکاری نمیکنن دستو بزار رو پات بلند شو

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
نه عزیزم خیالت راحت هیچکاری نمیکنن دستو بزار رو پات بلند شو

گلم من چه کاری از دستم برمیاد خدا خودش کمکم کنه 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
گلم من چه کاری از دستم برمیاد خدا خودش کمکم کنه 

عزیزم خودت برو دنبال کار یا وام بگیر نمیتونی قسطی یه یخچالی چیزی بگیر قبلش با یه لوازم خونگی یا مصرف کننده ای کسی  حرف بزن بفروش به اون پول نقد دست بیاد ان شالله خدا کمکت کنه

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
سلام خانوم گل یک سوال ازتون داشتم اگر پاسخ بدید دل منه حقیر رو شاد می‌کنی الهی خدا خیرت بده عجرت با ...

اره وام میدن ولی مقدارش فک نکنم زیاد باشه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌

سلام عزیزم تو نت سرچ کنید نامه به رهبری، سایت مربوطه براتون میاد برید داخلش و مراحلی که داره رو انجام بدید ان شاالله خودشون باهاتون تماس میگیرن

خدایاعاشقتم