2777
2789

سلام منو دختر خالم تمام سرمایه مونو گذاشتیم و یه کانال لوازم آرایشی زدیم ولی بخدا سود خیلی ناچیز کشیدیم کسی باور نمیکنه اکثرا میان میگن قیمتاتون واقعیه یا... 

میتونم چندتا شات بفرستم از پیاماشون

یا میگن آدرس کجاس میگم فلان شهر میگه ن دوره هرچی میگیم ارسال ب سراسر داریم باور نمیکنن

بنظرتون چیکار کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینک میدی

من عضو یه کانال لوازم ارایش شدم لینکشو همینجا گذاشتن واقعا انقدر قیمتش پایبنه حس میکنم دروغه

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

پرداخت درب منزل تنها راهه که اعتماد کنن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
لینک میدی من عضو یه کانال لوازم ارایش شدم لینکشو همینجا گذاشتن واقعا انقدر قیمتش پایبنه حس میکنم در ...

https://rubika.ir/araieshiy00AS

این لینکشو ولی خواهشا گزارش نزنید من بخدا هدفم فقط کمک از شما بو ک راه حل بدین

لینک میدی من عضو یه کانال لوازم ارایش شدم لینکشو همینجا گذاشتن واقعا انقدر قیمتش پایبنه حس میکنم در ...

نمیدونم کدوم کانال میگی

ولی بخدا کانال ما راسته

اگه بخوای شات بعضی پیامارو میفرستم ک همش میپرسن راسته یا...

نمیدونیم فقط جوری ثابت کنیم ک بقیه باور کنن