2777
2789
عنوان

پریودی

110 بازدید | 16 پست

من همونم که دیروز آزمایش دادم وبتا ۱۹بود و مثبت بود الان خون ریزی دارم باید فردا میرفتم آزمایش الان که دیگه خون ریزی دارم دیگه نرم ؟یعنی ممکنه هنوز بار دار باشم ؟دکتر نیست نمیدونم چیکار کنم

خونریزیت در چه حدی هست 

چه رنگیه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

من پریودیام منظم نیس 

بعضی اوقات سر تاریخ خودشه 

بعضی اوقات ۲ تا ۵ روز جلو عقب میوفته 

تنبلی تخمدان داشتمه 

اهن بدنمم کمه 

قرص لنوژل خوردم 

الان پا درد و کمر درد و استخون درد دارم ولی خبری نیس 

فردا موعد پریودم و هنو خبری نی

دخول نداشتم منی هم نریخته جایمم 

نامزدمم پیشاب نداره اصن

قرمز

فعلا کار سنگین  نزدیکی و خوراکی های مضر نداشته باش چون عدد بتا هم پایین بوده احتمال سقط خیلی بالا ست 

چن روز تأخیر داشتی بتات نوزده بود

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

فعلا مراقب خودت باش ببین وضعیت خونریزیت چطوری میشه اگر ادامه داشت  برو دکتر برات سونو می نویسه البته من خودم سه تا سقط داشتم نهایت اینه بهت شیاف میده چون نی نی خیلی کوچولوئه تو سونو شکمی که اصلا هیچی مشخص نمیشه واژینال شاید ساک رو ببینن قلب هم قطعا تشکیل نشده چون زوده 

اگر خونریزیت خیلی شدید نیست ممکنه فقط هماتوم باشه و با استراحت برطرف شه