2777
2789
عنوان

معرفی روانشناس حاذق، افسردگی

56 بازدید | 4 پست

بسم الله الرحمن الرحیم... 

❌خواهشا تبلیغ و صحبتایی از قبیل اینکه  روانشکاس ب درد نمیخوره  وــ ممنوع❌

دوستان من در شرایط روحی ب شدت بدی هستم،میخواستم خواهش کنم کسی هست که یک روانشناس حاذق بهم معرفی کنه؟در حیطه رواندرمانی فردی برای افسردگی و.. کسی که بلد باشه روان طرفو جمع کنه با مراجعه کننده ب خوبی ارتباط برقرار کنه،  امیدوارم درک کنید و در این اوضاعی ک ب کمک احتیاج دارم حرفی از تبلیغات نشه؛ از هرکجا خواستید معرفی کنید اما اگر در اصفهان کسیو میشناسید حتما بگید ممنونم

سلام عزیزم

اصفهان،دکتر بیژن شمس عالی هستن

استاد من بودن،خیلی مرد خوبیه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بهشون پیام دادم

به محض اینکه آدرس بفرستن،میدم بهتون