2777
2789

میگن دکتر با دست میتونه بده بالا

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه علائمی داشتی از کجا فهمیدی؟؟؟ 

تکرر ادرار داشتم چندبار دکتر رفتم گفتن هیچ عفونتی نیس آزمایشات هم خوبه 

بعد چندوقت پیش دیدم یک چیزی صورتی مثه بادکنک از واژن پیداست سرچ کردم دیدم رحم هست،  و باید برم دکتر هرچه زودتر. ولی قبل آون چند روز هست ورزش کگل انجام میدم خیلی بهتر شدم 

ممنونم عزیزم، ان شالله که خوب میشی، منم قبلا عطسه میزدم ادرارم میریخت😂 الان که ۳ ماهه ورزش میکنم ، ...

خداروشکر که خوب شدی ،  ورزش خیلی تاثیر بالایی داره  من قبلا ورزش زیاد میگردم و تا مسابقات کشوری رفتم ولی بعد زایمان دیگه کم کاری از خودم بود،  کمر درد گرفتم رفتم دکتر گفت ورزش ویلیامز انجام بده  نیازی به هیچی نداری،  الان هم که رحمم اینه با چند روز ورزش تاثیر بالاش رو دیدم 

تنت سالم باشه همیشه 😘

خداروشکر که خوب شدی ،  ورزش خیلی تاثیر بالایی داره  من قبلا ورزش زیاد میگردم و تا مسابقات ...

سلام عزیزم ورزش ویلیامزچیه تاثیر داشته برای کمردرد  

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست