2777
2789
عنوان

راجب انتخاب رشته کمک میخوام

55 بازدید | 8 پست

من نشستم قشنگ با خودم فکر کردم دیدم فقط به هنر و انسانی علاقه مندم از انسانی معلمی(اگه معلم بشم از اینایی که اموزش و پرورش براش سر و دست میشکونن بعد کار های دیگه هم به عنوان شغل دوم میخوام کنارش ادامه بدم بعد میخوام فرهنگیان برم) و مشاوری از اینایی که سمینار میزارن و مشاور حضوری میدن و موفقن نه ازاینایی که بیکارن بعد برا هنرم یا گرافیک یا طراحی دوخت یا عروسک سازی(الانم فعالیت میکنم و فروش دارم) خلاصه سرتون درد نیارم کلا به اینا علاقه مندم با زبان انگلیسی اونم چند سال دیگه مدرک میگیرم برا تدریس حالا بگین کدومش بهتره به همشون علاقه دارم و تو همشونم استعداد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین انسانی

منطق داره فلسفه جامعه شناسی ادبیات تخصصی روانشناسی تاریخ و جغرافیای تخصصی دینی تخصصی ریاضیش هم تخصصیه

باید کلا به کار ها و علوم جامعه‌ای علاقه داشته باشی

هر چی که مربوط به کارهای آدما میشه کار های ارادی مد نظره تو علوم انسانیه

اینم بگم هر رشته ای بخوام برم قشنگ توش پیشرفت میکنم نه مثل اینایی که فقط درسشو خوندن 

چیزی که خیلی داری اعتماد به نفس و خودباوریه ک تو هر کدوم از اینا و غیر از اینا فعالیت بکنی موفقی . آرامشت ارزومه رفیق

حفظیاتمم خوبه و علاقه دارم

ببین هرکی میگه انسانی حفظی چرت و پرت میگه اصلا نمیدونه درسای انسانی چجوری هستن😂

بخای حفظ کنی نمیتونی انسانی بخونی

باید بفهمی 

برو شاد پی دی اف منطق یا فلسفه رو دانلود کن ببینم حفظ کنی به چه دردت میخوره یا جامعه شناسی

اگه مطلبو زود میگیری و میفهمی بیا انسانی 

مهم فهمیدن و تحلیل کردنه تو انسانی اسم دیگه علوم انسانی علوم تفهمیه