بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بنظر من فنگ شویی باعث ایجاد وسواس خیلی شدید میشه جوری ک خودتو از بین میبری
دقیقا این اتفاق برای من افتاد
من فقط در مورد اینه ها یکم خوندم بعدش تا یه مدت شبا از هر چی اینه تو خونست میترسیدم
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
نه یه تایم خیلی کوتاهم رفتم دنبالش، ولی دیدم اووهوف دارم از وسواس فکری و اینکه این چرا اونجوره اینو چیکار کنم دارم دیوونه میشم ولش کردم و فعمیدم الکیه فقط وسواس مثه خوره میفته به جونت مثلا یه جا تو فنگ شویی هست میگه اینه نباید روبروی دره اتاقی باشه و تو خونه من دقیقا روبروی در اتاقم اینه دارم ازون روز به بعد این موضوع یکسره روی مخمه و هیچ کاری نمیتونم بکنم..، دیگه کلا ولش کردم فهمیدم اینجوری بدتر وسواسی میشم و هرچی دارم باید بندازم بیرون
نمیدونم همه میگفتن خیلی خوبه .حتی دوره ای که بود اکثرا راضی بودن .یکی میگفت فامیلمون پول میده هر سال ...
😂😂😂خوب مردمو سرکیسه کردن پس
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است