2777
2789
عنوان

برادر وشهر و خوار شوهر پلید

420 بازدید | 23 پست

همشون ارثیه شونو گرفتن ولی شوهرم خواست فقط بره سند بگیره برا ارثش گفتن سند ب اسم خودت نگیر .مال زنو بچت میشه بعد ها مارو میندازن بیرون..ب اسم ما بزن.

هه زن بچشون ول کنه ب اسم برادر خواهر بزنه.

شوهرم گفت مگه برادر خواهرم سند رو ب اس من زدن. ک من بزنم؟

مادر شوهر و دوتا خواهر شوهر و برادر وشهر مجرد تو خونه ارثی شوهر من زندگی میکنن

اومدن دعوای بزرگی بپا کردن شوهرمو زدن انداختن بیرون و کلی بمن حرف و بی‌احترامی توهین تهمت...

میگن طلاقش بده مدرک داریم ازش هه.

ک بکشنش صاحب ارث شوهرمم بشن.

خودشون ارث دارن نمیرن نمی‌فروشند خونه بخر.

تو خونه ارثی شوهرم هستن مارو اذیت میکنن ۴ سل عقدیم.

اون برادر شوهرم از توخونه خودش میاد خونه شوهر من ا دعوا ،میگه پای زنت رو از اینجا قطع میکنم.

خواهر شوهرم مجرده تو خونه شوهرم زندگی میکنن.حرف برادرشو تایید کرد گفت آره برو تقصیر توعه و....

شوهرم گفت زن خودت پاش قطع بشه ازاینجا.

خواهر شوهرم حرف شوهر منو تایید نکرد.

گفت دختر مردم چ گناهی کرد نمیتونم بگم نیاد هه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خونه ی ارثی رو ازشوهرت بخرند باپولش برید یه جا بخرید برید توش چهارسال عقد موندی که چی  

گفتیم بخرین گفت نه همینجوری بده .برین‌مستاجر.زناتونو راحتی میدین.

من آخرین عروسم سختی دیدم. ولی اونا راحتی مفتی گرفتن روز اول عروسی کردن. خونه ماشین طلا.کلفتی نکردن نفقه داشتن و...

من ۴ سال عقدم. کلفتی هم میکنم بدون نفقه و...توخونه ما زندگی میکنن میگن برین مستاجری

گفتیم بخرین گفت نه همینجوری بده هه

وارچه پررو خونه رو فایل کنید تو بنگاه بفروشید اونا که ارث دارند بی خونه نمیمونند

مقاومت کنید خونه رو ازشون پس بگیرید

چرا تحقیقات نکردی قبل عقد اینا کی اند دیگه باهاشون وصلت کردی خدا بدادت برسه

وارچه پررو خونه رو فایل کنید تو بنگاه بفروشید اونا که ارث دارند بی خونه نمیمونند مقاومت کنید خونه ر ...

گفتن همه چی داره.  .انکاری گولم زدن.نگفتن تا موقعی ک مادرمون زندست ما میونیم اینجا باشیم.

فکر میکردم من زنش بشم میرن ارثشون میفروشن براخودشون خونه میگیرن.

ما هم زود میریم سروخونه زندگی.

الان‌میگن هیچی نداره 

خونه مال هرکی که میخواد باشه وقتی مادرشوهر اونحا زندکی میکنه مال اونه.پشت عروس عقدی هم همیشه حرف و ح ...

چطور با چ پولی چنبره زدن رو ارث شوهرم.میگن زنتو طلاق بده. ب اسم خودت نکن مال زنت میشه