2777
2789
عنوان

بهترین مارک و مدل سمعک

2774 بازدید | 5 پست

برای خانم مسنی که شنوایی اش کم شده 

ددستان اگر شناختی دارید و از قیمتهام اگاهی دارید بگید 

ایا سمعکها تنظیم هست ؟

یا باید دکتر گوش و حلق بینی اون را تنظیم کند؟

من برای یک خانم مسن میخواهم که توانایی مالی اش کم هست 

روند کار اینه؟

اول پیش دکتر بروم براش بنویسد 

بعد سمعک را بخرم و ببرم دکتر تنظیم کند؟؟؟؟؟

یا جور دیگری هست؟؟؟

اول پیش دکتر میرید بعد معرفی میکنه ادیولوژیست‌ نوار گوش و تست شنوایی میگیرن اونجا سمعک های مختلف رو معرفی میکنن و شما میخرید و همونجا تنظیم میکنن. چند جلسه باید ببریدش چون یهویی صداشو تنظیم نمیکنه. در چند مرحله تنظیم میکنه که گوش عادت کنه. 

قیمتاشم مختلفه بستگی داره به شدت. کاهش شنوایی که پشت گوشی بخواد یا داخل گوشی. حدودا از ۱۵ میلیون به بالا هست 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

اول دکتر گوش و حلق و بینی کاهش شنوایی رو تایید میکنه بعد مییری شنوایی سنج خودشون معنولا با سمعک قرارداد دارن. الان خیلی گرون شده البته برای فامیل ما سمعک داخل گوشی گرفتیم ۱۹ تومن. بیمه فقط ۸۰۰ تومن داد. ولی خارج گوشی هم استفاده آسونتره هم ارزونتر. ولی دردسر داره کلا سمعک چند بار باید ببری بیاری فیت گوشش بشه و ممکنه صدا اکو داشته باشه ک نیاز ب تغییرات داره باید مریض همکلری کته چند بلر بره بیلد تا اوکی شه‌ .بعضیا حوصله تدارن میخرن میندازن گوشه خونه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول دکتر گوش و حلق و بینی کاهش شنوایی رو تایید میکنه بعد مییری شنوایی سنج خودشون معنولا با سمعک قرار ...

ولی پولتو دور نریز. توانایی مالی اش کم هست خورد و خوراک براش بگیر. حالا یکم بلندتر باهاش حرف میزنن کارش راه نمی افته؟ حتی بازنشسته ها هم حوصله سمعک ندارن میندازن ی گوشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

دکتر گوش حلق بینی رو نمیخواد برین  ، مستقیم برید ادیولوژیست‌ اونجا تمام تست های لازم رو ازشون میگیرن  و با استفاده از تجربیاتشون بهترین نوع سمعک رو براشون تجویز میکنن ،قیمت هم اگه ادیولوژیست‌ بتونه سمعک با نرخ دولتی براتون پیدا کنه با 5-6 تومن میتونن سمعک خوبی تهیه کنن در غیر این صورت سمعک از 10 تومن به بالاست ، بیمه تامین اجتماعی هم یک و دویست تومن از پول خرید سمعک رو بعد که خریدین بتون میده

اول پیش دکتر میرید بعد معرفی میکنه ادیولوژیست‌ نوار گوش و تست شنوایی میگیرن اونجا سمعک های مختلف رو ...

جایی درتهران میشناسین که سمعک با قیمت مناسب بدع؟ 

مادرم دچار کم شنوایی شده رفتیم دکتر گفت ۱۵ ملیونی هست ۲۸ ملیونی هم هست 

ما الان نمیدونم  کدومو بگیریم و خانوادم از پس هزینه اش برنمیاد