2777
2789
عنوان

تموم کردن زندگی ۱۷ساله

569 بازدید | 28 پست

۱۷ساله که شوهرم واردزندگیم شده تواین ۱۷سال هیچکارخوبی انجام نداده همش دروغ خیانت بی مسعولیتی اعتیاد بیپولی شک زیادی به من داشت وتهمت میزد حتی به چرخه ی طبیعی بدنم گیرمیدادمنظورم پریودشدنه حرفایی میزدکه کله ام سوت میکشید

شغلشم اخیراموادفروشی بود

الان افتاده زندان 

دلم میخوادتازندانه ازش طلاق بگیرم

خیلی خسته ام

ولی میترسم وجرات ندارم

یکی برااینکه اهل درددل نبودم وزیادمردم ازمشکلاتم خبرندارن 

دوم بچه هامن که میترسم ازواکنششون ازضربه روحی که قراره بخورن وازبرخوردی وحرفی که ازدیگران بشنون

سوم اینکه الان مثل یه موش مرده دست نیازش به طرف منه وخیلی قول دروغکی میده وبه خیال خودش خرم میکنه من احمق هم دلم براش میسوزه چیزی نمیگم 

اگه ازاد بشه‌و‌جلوی طلاق رو بگیره پشیمون میشی ازینکه چرا تا وقتی ژندان بود اقدام نکردی ، الان میتونی جدا بشی ،اگه بعدا خیلیییییی کن فیکن شد ذوباره بش ازدواج کنی، ولی یعدا شاید نتونی به راحتی الان جدا شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهتون قدرت انتخاب درست رو بده 

ولی بنظرم این نون رو توی شکم بچه هات نکن تربیت بچه به لقمه حلالی که میخوره

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
اگه ازاد بشه‌و‌جلوی طلاق رو بگیره پشیمون میشی ازینکه چرا تا وقتی ژندان بود اقدام نکردی ، الان میتونی ...

ازبی عرضه گی خودم حالم بدمیشه واقعادلیل این مهربونیشومیدونم که یاطبق معمول که شک داشت میترسه برم باکسی یامیترسه جداشم

خیلی اذیتم کرده

درهفته روزی نبودکه تهمت نزنه

ازبی عرضه گی خودم حالم بدمیشه واقعادلیل این مهربونیشومیدونم که یاطبق معمول که شک داشت میترسه برم باک ...

عزیز دلم:) الهی بمیرم برای مادر ها که چقدر سخت میگذره بهشون فقط برای بچه هاشون ، تاپیک اخرم رو بخون شاید حالت عوض بشه:) و اینکه هم خودت هم اون رو ببخش و بشین با عقل فکر کن ایا موندنت با این ادم برای خودت و بچه ها سود بیشتری داره یا طلاق 

حتی یه باربه شوخی بابندکفش دورگردن دخترموفشاردادبچه میخواست خفه بشه کلی سرفه کردتایک ساعت بعددورگردن ...

این ادم وحشتناکه عزیزم بچه هاتو بردار و فرار کن شاید زمینه ی تحولش فراهم شد با اینکارت

این ادم وحشتناکه عزیزم بچه هاتو بردار و فرار کن شاید زمینه ی تحولش فراهم شد با اینکارت

الان که زندانه

ولی باشناختی که ازش دارم خوب شدنی نیست

انقدرهم دلموشکسته که دیگه حتی اگه خوب هم بشه نمیتونم ببخشمش

اعتیادبه شیشه داره

اتفاقا اگه بچه هاتو دوست داری اقدام کن  تواین ۱۷ سال درست نشوده باز میخوای فرصت بدی

خیلی مطمعنم که درست نمیشه دلم ازش سیاهه

خیلی کینه دارم واقعاحتی دیگه دلم نمیخوادصداشوبشنوم