2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدام عصبیه

خسته شدم اونقد پول جمع کردم تنهایی رفتم مشاور 

اونم فقط میگه بی تفاوت باش 

زندگی خودتو بکن 

صبور باش 

همه پولام هدر رفت 

عمرم تباه شد 

حتی استغفرلله خسته شدم اون دادو بیداد کرده من به قران پناه بردم 

اول مدارکتو بردار.اگرحساب بانکی داره ک پول توش داره شماره حسابشو دربیار. ببین چیزی بنامشه. اگ هست اگ سندش خونه هست کپی بگیر

طلا داری ببر ی جا امن

بعد برو درخواست مهریه بده، وسایلتو ببر از خونش

بعد صبر کن اگ طلاقرتوافقی رو قبول کرد ک هیچ وگرنه درخواست طلاق بده.ولی اگ خودت درخواست طلاق بدی واسه مهریه گرفتن سخت میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من راضیم  یجوری باش رفتار کن که اصلا برات مهم نیس واونو از زندگیت حذف کردی حتی اگه از درون دیو ...

از چشمم افتاده 

اصلا دبگه هیچی حسابش نمیکنم 

بیزارم ازش 

چجوری جدا شدید 

توافقی ؟

راضی شد ؟

مادوتا بچه داریم ؟

جدایی سختی ها و راحتی های خودشو داره . سختی بابت مراحل طلاق و رفت و آمد هاشو و حرف مردم و ...

و راحتی بابت اینکه سختی‌ها تموم میشه ...اما سوال شما یکم مبهمه .

جدایی وقتی خوبه که همه تلاش هاتو برای حفظ زندگیت کرده باشی وگرنه بعدش همش حسرت و پشیمونیه

چرا میخوای جدا بشی 

چند سالته 

چند وقته ازدواج کردی

فرزندم دارید

چه هنری داری که بعد از جدایی روی پای خودت بایستی

چقدر خانوادت حمایتت میکنن و......

همه این سوالها مهم هستن برای یه جواب درست 

اول مدارکتو بردار.اگرحساب بانکی داره ک پول توش داره شماره حسابشو دربیار. ببین چیزی بنامشه. اگ هست اگ ...

خونه داره میسازه 

هنوز سند بنامش نخورده 

صبر کنم تا اون موقع؟

مرسی توضیح دادی 

کارتا به اسم منه 

موجودی زیادی نداره صد دویست 

خونه داره میسازه  هنوز سند بنامش نخورده  صبر کنم تا اون موقع؟ مرسی توضیح دادی&nbs ...

آره صبر کن ک بتونی روش اقدام کنی.ماشین اگ بنام باشه راحت میشه توقیقش کنی

فقط یهویی نرو . با برنامه برو مدارکتو بردار. واسه دادگاه ی مدارک نیاز داری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

جدایی سختی ها و راحتی های خودشو داره . سختی بابت مراحل طلاق و رفت و آمد هاشو و حرف مردم و ... و راح ...

تلاشای من یطرفه اس 

مشاوره برم بیام زندگی رو گرم کنم 

ولی در  مقابل باز خوردی نمیگیرم 😔

اون بشدت عصبی و خشم داره وخیلی خسیس ودهن بین و همه مسایل زندگیمونو به خانوادش میگ😓  

ازش فراریم 

دوازده سال 

دو بچه داریم 

تلاشای من یطرفه اس  مشاوره برم بیام زندگی رو گرم کنم  ولی در  مقابل باز خوردی نمیگی ...

این چیزایی که شما نوشتی از لحاظ قانونی و حقوقی برات ایجاد حق طلاق و جدایی نمیکنه و در اولین اقدام باید مهریه یا حضانت بچه ها رو ببخشی بهش . پس اگر هیچ جوره درست بشو نیست باید توافقی اقدام کنی وگرنه اسیر دادگاه و ...بشی هم خیلی طول می‌کشه و هم ممکنه خیلی چیزا رو از دست بدی . 

باید تمام جوانب رو در نظر بگیری

و اینکه آیا بچه ها علاقه ای به پدرشون ندارن؟ 

طلاق با بچه خیلی سخته 

یعنی باید به معنای واقعی آخرین راه باشه 

این چیزایی که شما نوشتی از لحاظ قانونی و حقوقی برات ایجاد حق طلاق و جدایی نمیکنه و در اولین اقدام با ...

😕

چرا بلخره پدرشونه دوسش دارن  

وقتی با من دعوا میکنه مدام بهش میگن با مامان دعوا نکن 

دام براشون کبابه 

تو محیط پر از استرسن😓