2777
2789
عنوان

به نظرتون چشم سومم و فعال کنم

175 بازدید | 25 پست

من از بچگی تا الان آدم معتقدی بودم تا جایی که تونستم به شرع و احکام و انسانیت پایبند بودم 

میخوام آگاه تر شم و زندگی معمولی راضیم نمیکنه 

به نظرتون اینکارو بکنم 

البته از راه قرآنی و مراقبه 

از طرفی هم میگم شاید چیزایی ببینم که دووم نیارم 

کسی اینجا تجربشو داشته 

لطفا الکی قپی نیاید 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

اگه عوارض نداره بمنم یاد بده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه میگی قپی نیایین یعنی قضاوت کردی پس اول خودتو و ضعفهاتو بشناس و رفعشون بکن چشم سوم پیشکش.

منم خیلی خوب نیستم و خدا کمکمون بکنه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
اگه عوارض نداره بمنم یاد بده

عوارضشو نمیدونم البته راهشم سخته روزه مراقبه دوری کامل از گناه و یک سری روتین ها و اذکار و اعمال 

هر کسی نمیتونه اراده انجامشو داشته باشه 

من میترسم ظرفیت دیدن بعضی چیزهارو نداشته باشم و عقلم و از دست بدم 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
همینکه میگی قپی نیایین یعنی قضاوت کردی پس اول خودتو و ضعفهاتو بشناس و رفعشون بکن چشم سوم پیشکش. منم ...

اینو گفتم چون میدونم تو سایت چه خبره عزیرم شما به خودت نگیر 

داستان سرایی کم نداریم اینجا 

منم اینکارو واس ایم میخوام بکنم چون میخوام آگاه تر شم و در درجه اول نسبت ضعف های خودم 

عوارضشو نمیدونم البته راهشم سخته روزه مراقبه دوری کامل از گناه و یک سری روتین ها و اذکار و اعمال&nbs ...

مثلا چ چیزایی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همین طوری الکی که نیست فعال کردنش  اکه اینجور بود نصف مردم چشم سوم داشتن

نه الکی نیست و راه سختیه

اگه از راه معنویات که از نظر من مشکلی نداره اما گاهی بعضیا که بزور میخوان چشم سومشونو باز کنن و دست به هر کاری میزنن اون خوب نیس و چیزایی میبینن و صداهایی میشنون که درک و هضمش از تواناییشون خارجه و براشون وحشتناک و عذاب اوره 

دیگه هم بستنش سخته میگن این صداها شبا هرچی میگذره بیشتر میشه چیزایی میبینن که بقیه نمیتونن ببینن و ... اونایی که باز کردن خیلی پشیمون بودن اما من خودم بشخصه تجربه ای ندارم 

مثلا چ چیزایی

مثلا اجنه

عوارضشو نمیدونم البته راهشم سخته روزه مراقبه دوری کامل از گناه و یک سری روتین ها و اذکار و اعمال&nbs ...

خب نکن🙄

میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶‍♀️
اینو گفتم چون میدونم تو سایت چه خبره عزیرم شما به خودت نگیر  داستان سرایی کم نداریم اینجا  ...

چشم سوم یا هرچی ضعفهاتو بهت نشون نمیده شما در مسیر بندگی برو و برای رضای خدا قدم بردار بهترین نعمت معمولی بودن است کرامات  تهش بدبختی هست .

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

ببین عزیزم پس بنظرم همچین کاری نکن 

اگه از راه معنویات باشه خدا خودش قدرت و توانایی دیدن این چیزارو به آدم میده اما از راه های دیگه اصلا پیشنهاد نمیکنم 

اگه از راه معنویات که از نظر من مشکلی نداره اما گاهی بعضیا که بزور میخوان چشم سومشونو باز کنن و دست ...

من با تزکیه نفس میخوام انجام بدم ولی میترسم آرامشم از بین بره 

ولی بازم حس کوری و پوچی میکنم خیلی وقتها

ببین عزیزم پس بنظرم همچین کاری نکن  اگه از راه معنویات باشه خدا خودش قدرت و توانایی دیدن این چ ...

نه اصلا نمیخوام کار حرامی انجام بدم یا خدای نکرده احضاری چیزی بکنم