2777
2789

فردا هم میشه ولی دکتر میگه ۱۶ روز بگذره

اگر عجله نکنی کلا بعد ۱۶ روز خودش معلوم میشه.من آزمایش نمیدادم روز ۱۷ یا ۱۸ پریود میشدم

میگفتم چه عجله ای حالا باشم از تاخیر پریود میفهمم دیگه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

18روز بعد امپول باید تست بزنی

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
فردا هم میشه ولی دکتر میگه ۱۶ روز بگذره اگر عجله نکنی کلا بعد ۱۶ روز خودش معلوم میشه.من آزمایش نمید ...

یعنی بعد از ۱۶ روز مشخص میشه دو روز دیگه صبر میکنم..شما هم اچ سی جی زدین؟

یعنی بعد از ۱۶ روز مشخص میشه دو روز دیگه صبر میکنم..شما هم اچ سی جی زدین؟

هزار دفعه زدم

فردا بی بی بزار

دو روز دیگه اگر خواستی ازمایش بده

موعد پریودت کی هست بنظرم همین سه چهار روز دیگه موعدت هست

خب معلوم میشه دیگه یا میشی یا نمیشی

بیخود ازمایشگاه نرو فقط بی بی بزن اگر مثبت بود برو ازمایش اگر منفی بود نرو دو روز صبر کن پری بشی

شنیدم تا ۱۴ روز اثر اچ سی جی در بدنه چرا ۱۸ روز؟

چون اونموقع جواب دقیق میده، الان شاید منفی کاذب بشه، من 18روز زدم تازه یه هاله خیلی کمرنگ انداخت، اینجوری تست زود زدن خودتو عذاب میدی فقط بازم میل خودته دوست عزیز 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
چون اونموقع جواب دقیق میده، الان شاید منفی کاذب بشه، من 18روز زدم تازه یه هاله خیلی کمرنگ انداخت، ای ...

بارداری برای منم دعا کن شما هم با ای سی جی باردار شدین؟

طاقت بیارم تا چهار روزه دیگ میزارم

چون اونموقع جواب دقیق میده، الان شاید منفی کاذب بشه، من 18روز زدم تازه یه هاله خیلی کمرنگ انداخت، ای ...

از نظر منکه کلا تست نیاز نیست

ادم موعدش یا پری میشه که هیچ

یا نمیشه بعد میره ازمایش

من هر ۳ بارم کاری نکردم حدود ۱۸  ۱۹ روز که گذشت پری شدم و تمام