2777
2789

ای خدا چکار کنم منو ببینید چی بگم حرفم بشنوید از بندهات که ناامیدم تنها امیدم تویی ای خداااااا😭😭😭😭😭😭😭خودم گناه کار ، دیگه کی رو باید واسطه کنم که نکردن امام و معصومو شهدا وذکر و دعا و....چرا خدا چراااااااااا دیگه دارم کم میارم 😭😭😭😭😭😭 چی میشه تو ایام فاطمیه منو هم ببینی حاجتمو بدی مگه چی میشه اگه به تو نگم دیگه به کی باید بگم؟خودت میدونی دارم زجر میکشم دارم درد میکشم دارم کم میارن خدا تمومش کن بسه دیگه به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا ای خدااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات آیت الکرسی میخونم انشلا ک حاجتتو میده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الله خودش حاجت دلتو بده و خوشحالت کنه الهی آمین برات آیه الکرسی میخونم انشالا جور میشه🤲

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
الله خودش حاجت دلتو بده و خوشحالت کنه الهی آمین برات آیه الکرسی میخونم انشالا جور میشه🤲

لطف میکنی گلم خیلییی محتاج دعام خیلی😢😢😢

عزیزم من کسی نیستم ولی چله شهدا گرفتم حتما برات دعا میکنم بحق خون پاک شهدا حاجتت رو بگیری
چند روز دیگه هم میرم پابوس آقا امام رضا حتما برات دعا میکنم
امیدوار باش عزیزم 

عزیزم من کسی نیستم ولی چله شهدا گرفتم حتما برات دعا میکنم بحق خون پاک شهدا حاجتت رو بگیری چند روز د ...

تورو خدا رفتی امام رضا برام دعا کن خیلییی دلم میخواد برم حرم امام رضا بشینم کلییی گریه کنم درد دل کنم  بگو شفامو از خدا بگیره 😭😭😭😭😭😭دیگه خستم از این زندگی خستم 

تورو خدا رفتی امام رضا برام دعا کن خیلییی دلم میخواد برم حرم امام رضا بشینم کلییی گریه کنم درد دل کن ...

منم خیلی دل شکسته بودم ولی چله شهدا حالمو خیلی خوب کرد و اینکه ساعتی نبود از آقا امام رضا نخوام منو بطلبه که یهو برام جور شد
نمیدونم از مهربونی اش چی بگم بخدا اشکم در اومده
الهی بحق دلهای شکسته به همه آرزوهات برسی عزیزم
حتما حتما برات دعا میکنم
اسمتو بگو عزیزم