2777
2789
عنوان

شما باشید چی جواب میدید

95 بازدید | 4 پست

من یا مادر و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم خواهر شوهرم ۲تا پسر داره یه پسرش هر روزمیاد  خونه و به شدت شلوغه ۷سالشه میاد پسر منو که چند سال بزرگتر اذیت میکنه اون شب اومده فضولی من دعواش کردم .شوهرم هم بود بعد از بس اذیت میکرد شوهرم به زور برد خونشون بعد چند دقیقه دیدم خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم که بچه داره گریه میکنه چی شده دیگه نمیدونم چی گفت  .شوهرمم گفت بچت اینجوری گفته و اینا.حالا فرداش دوباره اومد بعد باز با پسرم رفته خونه مادر شوهرم .مادر شوهرم به پسرم گفته این بچه دوست داره بیاد خونه شما پس بره خونه همسایه و فلان 

بعد باز پسرم میخواسته بیاد خونه بچه خواهر شوهرم دنبالش داشته میومده مادر شوهرم گفته نرو باز زندایی دعوات میکنه ضایع میشی

بگین خو اگه میخواد با پسرم بازی کنه یوقت هایی خونه شما که مادربزرگشی باشه وقتی پسرم خونست یا میخواد استراحت کنه یا درس داره هر روزو همیشه نمیتونم همش حواسم به بچه خواهرشوهرم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی پر رو وپر توقع ان

اگه پررو هستن پس راحت باش پسرتونم میخواد بیاد خونه بگه مامان بزرگ خسته شدم میخوام برم خونمون استراحت کنم یا درس دارم کم کم میفهمن پسرتونم حوصله نداره