2777
2789
شاید میخواد بدونه بازم حامله شدی یا احتمالش هست یا نه ؟

ک چی بشه 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادره دیگه دوست داره مادر بزرگ بشه نوه دار بشه گناه که نکرده پسر دار شده خودشو غریبه نمی بینه&nbs ...

درسته ولی الان تو این شرایط وقتش نیس. تازه چهل روزه بچشو از دست داده. اگه اون مادر بزرگه اینم مادره جیگر گوشش بوده 

خب مادره دیگه دوست داره مادر بزرگ بشه نوه دار بشه گناه که نکرده پسر دار شده خودشو غریبه نمی بینه&nbs ...

عجب

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
درسته ولی الان تو این شرایط وقتش نیس. تازه چهل روزه بچشو از دست داده. اگه اون مادر بزرگه اینم مادره ...

هر چی باشه چون مرده به دنیا اومده فرق می‌کنه با اون حالتی که خدای نکرده تو این دنیا بمیره 

انشاالله خدا یه دوقلو بده بهش یکیشو خودش نگه داره یکیشو هم بندازه بغل مادربزرگه که دیگه وقت سر خاروندن هم نداشته باشه و سرش تو کار خودش و نوه ش بمونه 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
هر چی باشه چون مرده به دنیا اومده فرق می‌کنه با اون حالتی که خدای نکرده تو این دنیا بمیره  انش ...

بهت حق میدم درک نکنی ایشالا هیچ وقت تجربه نکنی درد و رنج روحی و جسمی یه طرف نگاه ترحم انگیز اطرافیان هم یه طرف رفتار مادرشوهر تو این شرایط و تیکه انداختن و حرف های سنگینش دیگه قابل تحمل نیس  

بهت حق میدم درک نکنی ایشالا هیچ وقت تجربه نکنی درد و رنج روحی و جسمی یه طرف نگاه ترحم انگیز اطرافیان ...

عزیزم من خودم بچه اولم تو دو ماهگی سقط شد تا دو سال حق بچه دار شدن نداشتم از طرف دکترم و دوباره حاملگی سومم سقط داشتم اونم با چه ویاری حتی آب می‌خوردم بالا می آوردم و استراحت مطلق داشتم حالا شما بگو درک نمیکنی

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
عزیزم درکت میکنم منم بچم موقع زایمان مرد و این سوالات برا این بود که بدونن بچه مشکل داشته یا دکترا ک ...

عزیزم به نظرم این سوالا و نگرانیا برا همسرشه اون قطعا در جریان هس که چی شده نمیگم مادر شوهر ایشون از رو بدجنسی می‌پرسه به نظرم باید اجازه بده این چیزا بین زن و شوهر حل بشه 

بهت حق میدم درک نکنی ایشالا هیچ وقت تجربه نکنی درد و رنج روحی و جسمی یه طرف نگاه ترحم انگیز اطرافیان ...

خواهر شوهرم مدام ازم میپرسید تیرویید نداری ؟

مدام آدرس این دکتر اون دکتر به شوهرم میداد و یه جوری تلقین میکرد بهش که انگار قرار هست دیگه کن بچه دار نشم 

خلاصه همه رو منم کشیدم می‌دونم چطوری میشه