نزدیک چهل روزه زایمان کردم میگه خونریزیت تمام شد ؟یا مدارک و سونوهام خونشون جا مونده بود گفتم بیار میگه برا چی میخوای .البته آدم حساسی نیستم چون بچم کرده ب دنیا اومد این سوالا آزارم میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چی باشه چون مرده به دنیا اومده فرق میکنه با اون حالتی که خدای نکرده تو این دنیا بمیره انش ...
بهت حق میدم درک نکنی ایشالا هیچ وقت تجربه نکنی درد و رنج روحی و جسمی یه طرف نگاه ترحم انگیز اطرافیان هم یه طرف رفتار مادرشوهر تو این شرایط و تیکه انداختن و حرف های سنگینش دیگه قابل تحمل نیس
بهت حق میدم درک نکنی ایشالا هیچ وقت تجربه نکنی درد و رنج روحی و جسمی یه طرف نگاه ترحم انگیز اطرافیان ...
عزیزم من خودم بچه اولم تو دو ماهگی سقط شد تا دو سال حق بچه دار شدن نداشتم از طرف دکترم و دوباره حاملگی سومم سقط داشتم اونم با چه ویاری حتی آب میخوردم بالا می آوردم و استراحت مطلق داشتم حالا شما بگو درک نمیکنی
به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
عزیزم درکت میکنم منم بچم موقع زایمان مرد و این سوالات برا این بود که بدونن بچه مشکل داشته یا دکترا ک ...
عزیزم به نظرم این سوالا و نگرانیا برا همسرشه اون قطعا در جریان هس که چی شده نمیگم مادر شوهر ایشون از رو بدجنسی میپرسه به نظرم باید اجازه بده این چیزا بین زن و شوهر حل بشه