2777
2789

سلام خانما این دختر انقدر مظلوم بود که خدا میدونه معلول جسمی بود مادر نداشت وزن بابای خیر ندیدش از خونه بیرونش میکرد تابستون وزمستونش روی حیاط میگذشت از گشنگی غذا گدایی میکرد والانم شنیدم اتش گرفته واز دنیا رفته هنوز نمیدونم خود زنی بوده یا اتفاق تورو خدا براش فاتحه بخونید خیلی بی کس بود اگه کسی میتونه براش نماز شب اول قبر بخونه ممنونم ازتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که مرد راحت شد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خدا کنه خودکشی نکرده باشه خدا روحش رو غرق آرامش کنه یعنی زن باباش اون دنیا جواب خدا رو چی می خواد بد ...

اره واقعا اونی که خبر رو داد نمیدونست دقیق دلم واسش کبابه انقدر که سختی کشید خدا بی مادری رو برا هیچ کس نیاره پدر نامردش از نامادری هم بدتر بود

وای نگو من دلم کبابه براش

میموند راضی میشدی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...