2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه 5ساله دارن بیان

110 بازدید | 16 پست

سلام پسر من 5 سالشه  تا عدد 30 بلده بشماره به انگلیسی هم تا 10 بلده بشماره الفبای انگلیسی هم بلده اما اما الفبای فارسی و هر کاری میکنم نمیتونه حفظ کنه جون به لب شدم چیکار کنم 

اینقدر سخت نگیر به بچه توروخدا 

کلاس اول یاد میگیره دیگه 

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست از سر بچه بردار سر جدت اه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
آخه پسر خوهرم کلاس اول رفت معلمش به خواهرم گفته بود حداقل یه چیزایی یادش میدادی

دختر شما تا همین جا هم خوب بلده بسه بیشتر از این بچه دلزده میشه از هرچی درس و کتابه ...من معلمم و پسرمم ۵ سالشه ولی اصلا الفبای فارسی رو یادش نمیدم 

معلما برای راحتی خودشون میگن

تو مدرسه هم اصلااااا با بچه ها کار نمی کنن!!! 

کلاس اول پسرم خبلی اذیت شد

ببین انگلیسی رو فعلا بی خیال شو که قاطی نکنه

فارسی شما ده تا حرف هم یادش بدی کافیه

حروف اموزشی به ترتیب الفبا نیستااااا 

اول الف بعد ب بعد ر فک کنم هست و … بر اساس فراوانی حروف در کلمات فارسی هستن! یه کتاب فارسی اول پیدا کنی متوجه میشی

دوم اینکه هر حرف که یاد میدی با کسره و فتحه و ضمه و ی ترکیبش کن که خوب یاد بگیره

برای یاد گرفتن فارسی اصلا عجله نکن چون بچه ها ده تا حرف رو که یاد بگیرن مغزشون فعال میشه برای بیشتر یاد گرفتن ….

کتابهای پنج سطحی حروف انتشارات افق سبز هم خیلی خوبه کل داستان سطح یک بر فرض با کلماتی هست که کلا جز سه تا حرف اول اموزشی هستن! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده