2777
2789
عنوان

گلشهر کرج خونه بخرم

260 بازدید | 8 پست

سلام

دوستان من چندین سال که میخام خونه دار بشم الان نمیدونم که گلشهر کرج بخرم یا شهرستان ..خودم شهرستان ساکنم ولی دلم میخاد بعدن بیام تهران زندگی کنم .اینم بگم الان ی خونه پیدا کردم تو گلشهر کرج خانم های اونجان میشه بیان بهم راهنمایی بدن که سرم کلاه نره ممنونم 

خونه های گلشهر اکثرا بافت قدیمی داره اگه بودجه آن زیاده برو سمت شاهین ویلا ومهر ویلا اگر هم خیلی پولت زیاده جهانشهر ومهررشهر من عاشقه مهر شهرم البته خونمون نزدیکه مهرشهر ولی خودش یه چیز دیگه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فوضولی میکنم اما کاملا در تصمیمت تجدید نظر کن

اگه خودتو خانوادتو دوست داری تهران و کرج جای زندگی نیست....

مگر به اجبار شرایط کار یا از اول بودی و همه فک و فامیل و خانوادت اینجان

ببخشید فوضولی میکنم اما کاملا در تصمیمت تجدید نظر کن اگه خودتو خانوادتو دوست داری تهران و کرج جای ز ...

اخه سالهاست شهرستانیم خسته شدیم ی شهرستان کوچیک هیچی نداره فقط ی خیابون بازار داره ..دوبار بری تو روز تابلوه میشی..

بعدشم فعلا نمیخام تووش ساکن بشم فقط بیشتر جهت سرمایه گذاری خاستم .گفتم اونجا رشد ش بیشتره 

اخه سالهاست شهرستانیم خسته شدیم ی شهرستان کوچیک هیچی نداره فقط ی خیابون بازار داره ..دوبار بری تو رو ...

ان شالله که خیر  و برکت باشه

من که تهرانم فکر میکنم یه روزی بزنم برم شهرستان

شمال بتونی بخری خیلی بهتره 

گاهی فکر میکنم روزی میرسه کسی نمیتونه شمال جایی رو بخره و خیلی گرون میشه