2777
2789
عنوان

کد بانو ها بیاییینننن+ عکس🌠🌠

137 بازدید | 13 پست

سلام کدبانوهای عزیز، از بین این ترشیا، طرز تهیه هر کدومو بلدید میشه بگید؟ ممنونم ازتون

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ططرز تهیشو بلدی؟

فلفل قرمز هارو ۵ مین تو آب میجوشونی در میاری سرد شد میرزی تو ظرف بعد روش سرکه سیب و نمک میزنی ما اینجوری درست میکنم تا تلخ نشه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

فلفل قرمز هارو ۵ مین تو آب میجوشونی در میاری سرد شد میرزی تو ظرف بعد روش سرکه سیب و نمک میزنی ما این ...

مرسی عزیزم.

از بقیش چیزی بلد نیستی؟😅

میریزی شیشه مثلا ۱لیوان سرکه ۱لیوان آب  و نمک درش ببند بزاره برسه ... تو نت بزنی دقیقش هس ...

از بین این ترشیا شما کدومارو بلدی؟ میشه اگ بلدین. بگین؟

میریزی شیشه مثلا ۱لیوان سرکه ۱لیوان آب  و نمک درش ببند بزاره برسه ... تو نت بزنی دقیقش هس ...

این برای کدومه؟ یا اسماشون رو بگید

مرسی عزیزم. از بقیش چیزی بلد نیستی؟😅

تقریبا همشون یه مدلین مثلا کلم قرمز و گل کلم و خرد میکنن نمک میزنن بعد تو ظرفش میرزن روش سرکه انگور میریزن یا سرکه سیب تو جای خنک و تاریک میزارن درشم محکم ببند کپک نزنه 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تقریبا همشون یه مدلین مثلا کلم قرمز و گل کلم و خرد میکنن نمک میزنن بعد تو ظرفش میرزن روش سرکه انگور ...

مرسی مهربونم ❤️

از بین این ترشیا شما کدومارو بلدی؟ میشه اگ بلدین. بگین؟

اون پایین ترشیه سیر سفید همونطوری گذاشتن کناریش زرد دونش کردن . بعد یکیش زیتون . یکیش خیارشور . یکیش ذرت کناریش لوبیا سبز . و فلفل قرمز ریزا

اون پایین ترشیه سیر سفید همونطوری گذاشتن کناریش زرد دونش کردن . بعد یکیش زیتون . یکیش خیارشور . یکیش ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی ❤️