سلام شب همگی بخیر، خانمای خوشکل لطفا یه کرم ضدآفتاب وابرسان ومرطوب کننده وژل شستشو خوب وقیمت مناسب معرفی کنه، واسه پوست چرب ومختلط که لکه هم داره مردم ازبس تو نت وسایتا وداروخونه ها راه رفتم ومشاوره دادن هرکسی هم یه چیزی میگه، دکترم رفتم ولی متاسفانه ضد افتابم گیرنمیاد،، ممنون میشم کمک کنیدلطفا قیمتاشم بگید
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پوستم وحشتناک چربه و هیچی رو پوستم نمیمونه جز خاطره ای....🤣🤣🤣اما ضدافتاب لانسون الان ۲ساله استفاده میکنم و بشدت ازش راضیم...هم لک هامو درمان کرده هم چروک رو کنتر هم موندگاریش رو پوستم بیشتر از۸ساعته
ابرسان و مرطوب کننده و ژل شستشوی صورت هم برند بیواکوا بشدت عالیه...ابرسانش هم خوبه...یه کرم داره هم ضدافتابه هم درمان افتادگی پوست هم ضدلک هست هم ابرسان...همین ک بزنی بعد از۲روز خودتم اعتراف نکنی،آینه بهت میگه🤣
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم