2777
2789

ازدواجی همه میگن خوبه 

پولدراع پسرع خوبیه وهمه تایید میکنن چطورع؟؟

حقیقتا دوس ندارم ولی خسته شدم از بس گفتم ولم کنید

چیکارکنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای تصمیمت بمون

اما اگه حس میکنی بعدا ممکنه پشیمون شی میتونی یه مدت باهاش آشنا شی بعد ببینی نظرت چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خب حداقل 3 ماه باهاش رفت و آمد کن بدون اینکه کسی بفهمه منظورم فامیل و آشناست. ببین حسی پیدامیکنی یانه وببین اخلاقتو بهم میخوره یا نه. اگر بعدش بازم نخواستی ردش کن. احساس یک‌شبه نمیاد که

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
پای تصمیمت بمون اما اگه حس میکنی بعدا ممکنه پشیمون شی میتونی یه مدت باهاش آشنا شی بعد ببینی نظرت چی ...

من اگه بگم میخوام ی مدت باطرف اشنابشم مطمئنم ول نمیکنن

عشق خواستن من حتی طرف نمیشناسم  فقط دوبار از دور دیدمش

خب از 6 ماه تا 2سال بنظر من باید نامزد باشین 

تا اشنا شین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

عشق ادم کر و کور میکنه 

میگه یه نفری میبینی به دلت میشینه رابتون جدی میشه 

عاشقش میشه و بعد میبینی معتاده اما نمیتونی ولش کنی 

در صورتی که تو حالت عادی 

اجازه نمیدی مغتاد بیاد هواستگاریت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
من اگه بگم میخوام ی مدت باطرف اشنابشم مطمئنم ول نمیکنن

به نظرم تهش نظر خودت مهمه

بهتر از اینه که فردا پسفردا ازدواج کنی و بعد پشیمون شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم