دوساله هر ماه مرگ تدریجی رو تجربه میکنم هر ماه توی برزخ گیر کردم چه زجه هایی که زدم هر ماه چه قرصایی که نخوردم صدها بی بی چک گرفتم که گاهی اوقات مثبت کاذب میزد چه خوشحالی هایی که باپریود نابودشدن پنج روز مونده تا موعودم یهو حالت تهوع و سرگیجه بهم دست داد به شوهرم زنگ زدم برام بی بی چک بیاره شب ساعت ۲گذاشتم سریع مثبت شد باز گذاشتم مثبت شد یکی دیگه صبح گذاشتم بازم مثبت شد هیچ ذوقی نداشتم چون میدونستم بازم کاذبه وبازی هر ماهه لابد... تا عصر رفتم آزمایش که سریع جواب اومد بتا ۱۰۵بود در جا رفتم پیش خدام بهش گفتم یعنی انقدر دوسم داشتی چرا من فکر میکردم فراموشم کردی ببخش منو و خیلیییی توی بغلش گریه کردم قربونش برم خیلی محتاجش بودم هنوزم توی شوکم خیلیییی توی شک تا حالا آزمایش مثبت ندیده بودم ۲۰تا آزمایش منفی دارم توی خونه همه شونو نگه داشتم هر ماه مثل دیوونه ها بعد پریود میرفتم آزمایش میدادم تا شاید حاملع باشم باورم نمیشه از خدا میخوام این لحظه رو برای همه منتظرا حتی اگه برام نمونه هم شکر گزار خدام قدرتشو بهم نشون داد فقط تا خدا بخواد میده🥺❤️🌱
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزمم خداروشکر نی نی رو سالم و سلامت بغل کنین.و همیشه شاد باشین
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.