2777
2789

چقد ب دعاهاتون نیاز دارم خدامیدونه...رتبم تاپبک قبلیه..انقد استرس ودلهره دارم ک نمیدونم چی بگم...من دخترتنها هستم...همه هزینه ها رودوش خودمه...بی حمایت کسی...جداشدم....ازهربابت طردشدم...باهزار امید رواوردم ب ادامه تحصیلم...دست خالی....

خداروشکر مرحله اول قبول شدم...رتبم ۱۶ درسهمیه ورتبه کل ۲۰..

میترسم..‌خیلی...

سرنمازاتون منو دعاکنبن...عمیقا  ب دعاتون احتیاج دارم...خدامیدونه که در نهابت تنهایی و بی پناهی ام....پول آزاد ندارم....امشب سرنمازاتون بحق حضرت مهدی منو فراموش نکنین....😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحق حضرت زهرا ک اول توکل به خدا دوم به تلاش و کوششتون به هر خواسته و ارزوی مثبتی ک دارید براتون بشه خاطره شیرین و لباس پزشکی تنتون ببینیم دل مطب شخصی خودتون ک انشالله با پزشک شدنتون یادتون به خدمت رساندن به خلق خدا فراموشتون نشه.خدایا به حق ایام فاطمیه اگر مارا بنده خودت میدونی نمیدونم ایشون کی هست کجای پسر دختر  ولی درخواست کوچکی داره از هم نوعان خودش ک طلب براورده شدن ارزوش ک خدمت به مخلوق خودت هست از تو ک قادر مطلقی عاجزانه التماست کنیم ک براش بهترین ها را صلاح میدنی رقم بزنی و ما هم روسفید بشیم هم جلوی شخص ناشناس هم اینکه بفهمیم مار به بنده بودنت قبول داری🤲🤲🕋🕋

بحق حضرت زهرا ک اول توکل به خدا دوم به تلاش و کوششتون به هر خواسته و ارزوی مثبتی ک دارید براتون بشه ...

چقددددر حرفاتون ب دلم نشست...اشک اومد گوشه چشمم..بله هدفم خدمت ب خلق هست...شمل نیت منو دعا کردین...وچقدم قشنگ توصیف کردین الهی من فدای دل پاکتون بشم...😢😢

چقددددر حرفاتون ب دلم نشست...اشک اومد گوشه چشمم..بله هدفم خدمت ب خلق هست...شمل نیت منو دعا کردین...و ...

موفعیت شما در کار خیر و خدمت به هم نوع بهترین ارزو و حاجت نزد خداست ک دعای ما هم لایق بندگی باشیم پشت سر راه روش مثبت شماست انشالله