2777
2789

وضعیت اسپرمای همسرتون چطور بود؟؟

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اصلا چیز زورکی از خدا نخواه

من هم پسر دارم و هم دختر

برای پسرم زورکی از خدا خواستم و رژیم و اینا رعایت کردیم

نتیجه ش این شد که پسرم با قلب سوراخ به دنیا اومد و هنوز که هنوزه خوب نشده

و این باعث شده توی اعتماد به نفس و روحیه بچه اثر بگزاره

بسپار دست خدا و بگو من پسر دوست دارم ولی هرچی دادی من راضی ام

من برای اینکه تاج وتخت کسی رو بی وارث نذارم ازدواج نکردم الانم استرس ندارم

هرکس نظری داره ونظرتون برام  محترمه 

به نظرم اصلا چیز زورکی از خدا نخواه من هم پسر دارم و هم دختر برای پسرم زورکی از خدا خواستم و رژ ...

خیلی باهات موافقم چون در نهایت نظر نظر خداست فقط نمیدونم چرا انقد میترسم چون دوتا بارداری پشت سرهم تو دوسال داشتم و جفتش هم دختر بوده

ب نظرم به رژیم اعتماد نکن تاثیر زیادی نداری به چشم دیدم 

ا‌گه خیلی برات مهمه حتما آی وی اف کن

منم ابن بچم هر جنسی شد واسه بعدی آی وی اف میکنم انشالله گرچه سخته

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...
خیلی باهات موافقم چون در نهایت نظر نظر خداست فقط نمیدونم چرا انقد میترسم چون دوتا بارداری پشت سرهم ت ...

بعدم لذتی که دختر داره یک پنجمش را پسر نداره به نظرم

من الان که دوتاشو دارم اینو میگم

به هر حال اگه خیلی پسر دوست دارین کاسنی و عرق کاسنی را اگه مرد بخوره احتمال پسر شدن بچه خیلی زیاد میشه

روی ما هم جواب داد

شما هم سعی کن رحمت قلیایی باشه مثلا مویز این کار رو میکنه

نزدیک بودن به تخمک ریزی را هم میتونی با خریدن تست تخمک ریزی از داروخونه متوجه بشی که زمان تخمک ریزی کی هست

ولی بازم میگن توکل کنید انشالله خدا بچه سالم و صالح بهتون عنایت میکنه

هرکس نظری داره ونظرتون برام  محترمه

قربان شما ولی از من به شما نصیحت خودتون رو ملعبه دست شوهراتون قرار ندید تا اذیتتون نکنند بخاطر پسر عزیزم فکر نکنید بچه تقریب نزدیک به چهل سالمه

دنیا همه هیچ است و اهل دنیا همه هیچ.    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بعدم لذتی که دختر داره یک پنجمش را پسر نداره به نظرم من الان که دوتاشو دارم اینو میگم به هر ...

عزیزم من دختر دارم و میدونم شیرینه ولی خب پسر هم خیلی دلم میخاد باشه چشم انجام میدم و توکل بخدا 

قربان شما ولی از من به شما نصیحت خودتون رو ملعبه دست شوهراتون قرار ندید تا اذیتتون نکنند بخاطر پسر ع ...

عزیزم ی چیزی بگم باورت میشه شوهر من یک درصد هم پسر براش مهم نیس سر دوتا بارداریم وقتی فهمید دختره کلی شیرینی پخش کرد چون خودش خواار نداره و هفت تا داداشن ولی من خودم برعکس عاشق پسرم انقد پسرارو دوس دارم تو کوچه خیابون ک پسربچه هارو میبینم دوس دارم برم ماچشون کنم نمیخام این حسرت تا ابد ب دلم بمونه اگه دختر نداشتم هم قطعا این حس رو نسبت ب دخترا داشتم 

عزیزم ی چیزی بگم باورت میشه شوهر من یک درصد هم پسر براش مهم نیس سر دوتا بارداریم وقتی فهمید دختره کل ...

اگه اینجوریه امیدوارم واز ته دلم ارزو میکنم به خواستت برسی انشالله   

دنیا همه هیچ است و اهل دنیا همه هیچ.    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ