2777
2789
عنوان

بنظرتون اگ دختر و پسر دوتایی باهم کار کنن و همه چیو بسازن…

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 87 پست
از كجا ميدونى اون صدش رو برات ميزاره ؟؟

چون تو شرایط متوسط یا حتی بد گذاشته کسی ک تو این شرایط صدش رو بذاره احتمالش بیشتره وضعش بهتر شد بازم کم نذاره اما اون شوهر پولدار چی …نمیدونم واقعا

✨🤍love me like you do
هنوز اونجور ک باید پارتنر نشده😅 ولی مث خودم پیراپزشکی ی رشته دگ

یه سوال بپرسم😅

چن وقت پیشا تاپیک زدی من چرا کیس مطابق معیارهام ندارم 

الان جور شده شکر خدا انگار

راز موفقیت 😆😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین زندگی به ۶۰ تومن؟ پیشرفت خاصی نمیشه کرد با این درآمد درآمد معمولی و متوسط اینقدره الان

لابد شما نمیتونید دلیل نمیشه همه نتونن خیلی ها بااین درامد دارن پیشرفت میکنن نمونش خودمو شوهرم 

ن از سالی 2 بار مسافرتمون میزنیم ن از خورد و خوراکمون

فقط احتیاج به مدیریت و زمان بندی و فکر اقتصادی شما داره

همچین شوهری خیلی کمه خب بعد بنظرم احتمال خیانت و … هم داره و شاید اونجور م باید دوستت نداشته باشه

میشه بگی ربطش به خیانت چیه دقیقا؟یا دوست نداشتن؟یعنی زن بابد کار کنه تا سوهرش دوستش داشته باشه یا بهش خیانت نکنه؟🤔

من اصلا ربطشو نمیفهمم

چون تو شرایط متوسط یا حتی بد گذاشته کسی ک تو این شرایط صدش رو بذاره احتمالش بیشتره وضعش بهتر شد ...

دوست من دندانپزشك با اقايى دوست شد ديپلمه فروشنده بود نزديك ١سال دوست بودن پسره فكر كرد حالا چه تحفه اى هست كه اين با اين شرايط باهاش دوست شده اون براى اين كلاس ميذاشت 😂😂

من همسرم وضعش متوسط بود زنش شدم ولی به خاطر مادرش مجبور شدیم زمینش رو بفروشیم که خونه رهن کنه و شوهرم صفر شد چون مادرش بعد سه روز عقد گفت من رو طلاق بده 🤔🤔🤔 

خلاصه من با شوهر صفر زندگی کردم و تو نداریاش بودم و الان خدا رو شکر عالی شده و همیشه قدردان من هست میگه تو سختیا مادرم نبود ولی تو بودی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
لابد شما نمیتونید دلیل نمیشه همه نتونن خیلی ها بااین درامد دارن پیشرفت میکنن نمونش خودمو شوهرم  ...

شما هم اینجوری زندگی تون رو ساختین؟ والا مردم جوری میگن ۵۰ ۶۰ کمه ینی همه درآمد ۱۰۰ ب بالا و میلیاردی دارن؟

✨🤍love me like you do
لابد شما نمیتونید دلیل نمیشه همه نتونن خیلی ها بااین درامد دارن پیشرفت میکنن نمونش خودمو شوهرم  ...

سبک زندگی ها متفاوته و هرکسی بسته به درآمد خودشون برنامه ریزی و خرج میکنن

این درآمد تقریبا نصف درآمد ماست و اگر ما درآمدمون انقدر بشه رسما زندگیمون فلج میشه