2777
2789

من مینویسم بگید چقدر حق دارم...

ما نامزد که کردیم تصمیم گرفتیم سبک بگیریم و هزینه همه چیو همسرم خودش داده...خانواده همسرم فقط برام یه ساعت و یه النگو با یه پارچه خریدن تا حالا...بعد مادرشوهرم میشینه میگه انموقع گرونی نبود برای جاریت سرویس خریدیم ...چند بار تو خونشون براشون جشن گرفتن و...ولی الان برای من هیچکدومو نکردن ...در کل خوبن ولی منم ناراحتم خب منم دخترم ارزو دارم مثلا شب یلدا برام یلدایی انچنانی بیارن و...از یه ورم خانواده جاریم ادمای بسازی نبودن ولی خانواده من مثل من کوتاه میان ولی خودشون همه چیز درجه یک میخرن...حالا نمدونم چون من خیلی کوتاه اومدم اینجورین باهام یا واقعا وضع اقتصادی بده برای همون ...سر این موضوع با شوهرمم بحثم شد چون حس میکنم اونقدر من کوتاه اومدم فکر میکنه همه چیز اینجوریه دیگ نه از سوپرایزی خبری هست نه چیزی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت از الان اینجوری شوهرتو بار اوردی 

منم جاری هام از اول با من فیس باد دارخب خودتون نخواستین به منچه قرار نیست چون شما نخواستبن منم نخوام..

الان بهش بگو باید برای یلدا برات بیارن

بگو عروسی خوب میخوای

بگو سرویس درخور شخصیتت میخوای

خودت از الان اینجوری شوهرتو بار اوردی  منم جاری هام از اول با من فیس باد دارخب خودتون نخواستین ...

سرویس خریده برام...یلدا هم گفتم دوست دارم ولی نمدونم چجوری بگم خوبشو میخوام😏نه که با یه پارچه و یه جعبه شیرینی پاشن بیان

مثل من ولی به نظرم  ما چون آروم و سازگار هستیم اینجوریه  برای کسانی که ازشون میترسن سنگین ...

منم میخوام با رفتارم نشون بدم که حق این رفتارو ندارن من دیگ کوتاه نیومدم که همه مراسمارو ساده بگیرن

وضع اقتصادی ک بد شده ولی توهم از چیزایی ک دوس نداری نزن قطعا پشیمون میشی. بزار تا جایی ک دارن و میتو ...

دیگ از اولش نخریدن الانم نمخرن😄منم ناراحتم و دلم میخواد باهاشون سردرتر رفتار کنم