2777
2789
عنوان

نماز شب

88 بازدید | 5 پست

من نماز شب میخونم امشب برای گره گشایی کار دوستان چهل نفر دعا میکنم فقط دعام اثر داره قول بدید پونصد هزار تومن کمک به بیماران پروانه ای و زندانیان بریزید .اسمتون رو بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حتمن وقتی حاجت روا بشم به همین نیت به خیریه کمک میکنم.

اسمم نفیسه.

لطفا برای ازدواج موفقم دعا کن تا خدا کسی که مطابق معیارهام هست رو بیاره تو زندگیم. برای روشن شدن مسیرم و گشایش در کارهام هم بی زحمت دعا کن.

شما نیت کن مشکلت برطرف میشه هر چقدر مشکلت مهمه واریز کن  به وسع دلت اما حتما بریز

بیشتر شرطی که گذاشتی برام مسئله بود وگرنه من به خود خدا توسل میکنم همیشه ن به بندش عزیزم. عباداتت قبول باشه 

بیشتر شرطی که گذاشتی برام مسئله بود وگرنه من به خود خدا توسل میکنم همیشه ن به بندش عزیزم. عباداتت قب ...

من نگفتم به بنده توسل کنید اسم چهل نفر رو در نماز شب از خدا، گفتم  دعا به درگاه خدا گره گشایی کارشون انجام شد این کار رو انجام بدن زیاده به وسع دلشون . کسی خواست همین