2777
2789
عنوان

یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده

81 بازدید | 12 پست

اینجوری بگم که پدر شوهرم مریضه و بنده خدا حالش اصلا خوب نیس میدونم مرگ و زندگی دست خداست و از ته قلبم دوسش دارم و مثل پدر خودم میمونه انشالله که خوب بشه. ما عروسی کردیم حتی یک ریال بهمون کمک نکردن حتی تو عروسی کادو هم ندادن دقیقا عین یک مهمان رفتار کردن هر چندمهمان عروسی که میره کادو میده خوب وضع مالیشون هم به گفته خودشون اکی نبود حالا همسرم تک پسره و یک خواهر داره فقط چند ساله به سختی زندگی کردیم تا خرخره تو قسط و بدهی بودیم من خودم پشت همسرم بودم و حتی هزینه عروسیو هم باهم جور کردیم طلاهامو دم عروسی فروختم خونه خریدیم پا به پای همسرم زحمت کشیدم. حالا به نظرتون خدای نکرده اتفاقی برای پدر همسرم بیفته هزینه هارو کی باید متقبل بشه؟ 

دوست دارم نظراتتونو بدونم و خدا نکرده خودخواهانه رفتار نکرده باشم و اگر همسرم باید بده از الان فکری  بکنیم چون هزینه های زندگی و حساب کتابش کلا با منه و همسرم علاقه ای نشون نمیده 

معمولا با پسره 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق بده علاقه نشون نده تو شرایط حساسی هست 

بله دقیقا خیلی شرایطش حساسه درکش میکنم حتی حرفی هم نزدم ولی دیشب میگفت یه وام جور کنیم بزاریم کنار ولی خوب وام جور کردنشو من باید جور کنم ضامنو من باید پیدا کنم همه کاراشو من بایدد بکنم 

بله دقیقا خیلی شرایطش حساسه درکش میکنم حتی حرفی هم نزدم ولی دیشب میگفت یه وام جور کنیم بزاریم کنار و ...

نمی‌دونم احتمالا داره بدجنسی می‌کنه به این بهونه هیچ قدمی واسه زندگیتون بر ندارع

طرف ما هم همین طوره ولی خرجیشو از کجا باید برداره چیزیم ندارن 

ی مادرخرج مثلا همسرتون خرج میکنه درنهایت کمکی ک شمردن خرج خودش ورمیداره

بلاخره هرزندگی خرج داره نمیشه تو این گرونی یکی تمام خرجارو از جیبش بده

خدایی نکرده اتفاقی افتاد سعی کنید کلا مراسمو تو یک روز جمع کنید  ما قبل کرونا یک خفته تقریبا مراسم داشتیم طول میکشید کلی خرج میشد

نمی‌دونم من که اخلاقشو نمی‌شناسم شما که زنشی بهتر میدونی احتمالا داره بدجنسی می‌کنه به این بهونه هیچ ...

نه اخلاقش خوبه از هر لحاظ فقط اینش به من سنگین میاد روزی که ما محتاج پول یه نون بودیم حتی حالمونم نمیپرسیدن بعد الان بیاد هزینه هارو از گلوی منو بچم بزنه هزینه کنه و من باید بازم چند سال مدارا کنم و هیچی نخرم 

به نظرتون چقد هزینه میخاد همینایی که گفتین

ببین عزیزم بستگی داره ب نوع رسمتون مثلا ایا بعد خاکسپاری مراسم در خونه مسجد یا ...میگیرید؟غذا میدید ب جمعیت ک اومدن مراسم تعدادشون به طور تقریبی نوع پذیرایی  چای خرما شرینی میوه و شیرینی و بلاخره نوحه خوان و....

همه اینا اگر به طور تقریبی بخوایم جمع بزنیم مثلا تو شهر ما یک مراسم الان تقریبا ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون کم کمش اب میخوره با صاحب عزا ما بختیاری هستیم کلا صفر تا صد مفصل برگزارمیکنیم و تعداد مردم شرکت کننده هم کم نیست

اما خیلی جاها نهایت با یه چای و و خرما مراسم برگزار میکنن

ببین عزیزم بستگی داره ب نوع رسمتون مثلا ایا بعد خاکسپاری مراسم در خونه مسجد یا ...میگیرید؟غذا میدید ...

بله درسته اینا کلا اهل مهمون نوازیو اینا نیستن مادربزرگ همسرم که فوت کرده بود هیچی هزینه نکردن فقط چای والسلام البته زمان کرونا بود 

بله درسته اینا کلا اهل مهمون نوازیو اینا نیستن مادربزرگ همسرم که فوت کرده بود هیچی هزینه نکردن فقط چ ...

پس گلم شرایطتون رو در نظر بگیر به همون مقدار هزینه کنید اتفاقا این کار درستیه دارا و ندار در ی حد