2777
2789

•••

زنه فکر میکنه چون طرف تو گوشی قربون صدقش میره و بهش توجه میکنه پس دوستش داره خبر نداره اگه *غریزش* نبود محل 🐕 بهش نمیداد...خبر نداره چندمیه و غیر اون به نفر دیگه داره پیام میده...

واقعا دنیا ازونجایی خراب شد که به هوس های یه هرزه گفتیم عشق

و به دلواپسیهای همسرمون گفتیم گیر دادن🚶‍♀

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اینا تا 20 سالگیه نهایتش بعدش کسی اینجور باشه به بلوغ نرسیده یعنی  

پس چقدر تو کل دنیا نابالغ زیاده!!!!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

متن گنگی بود نه معلوم بودزنه اول داستان معلوم کی هست نه بقیش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میریم داشته باشیم موجی از عقده گشایی های دوستان رو مبنی بر این ک شوهر شماها هرزس مال ما یه عاشقو یه ...

بد گرفتی مطلبو،داره میگه اون غریبه که تو گوشی قربون صدقه‌ت میره هرزه‌س نه شوهرت که نگرانته

بد گرفتی مطلبو،داره میگه اون غریبه که تو گوشی قربون صدقه‌ت میره هرزه‌س نه شوهرت که نگرانته

بابا من دارم حرفای غیرمرتبط کاربرارو میگم در دفاع از تو!!!

عجبا...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
دنبال قلبت برو ،ولی عقلتم با خودت ببر 

من ترجیح میدم دنبال عقلم برم به دلم از خوبیاش بگم، دله دیگه نه نمیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣