2777
2789
عنوان

بدجوری دلم شکستهه

142 بازدید | 8 پست

سلام داستان رو میگم شما قضاوت کنید، یه خواستگار داشتم دکترای مهندسی ،یه ده دوازده روز صحبت کردیم اولا خیلی رویایی صحبت میکرد،که حجاب عادی رو دوست داره ودرک میکنه و....بعد که یه کم جدی شد یه روز به شوخی گفتم آشپزی شما خوبه بیشتر باشما،خیلی ناراحت شد و....کلی بحث کردیم بعدش گفت میخواستم امتحانت کنم  ،خلاصه هروقت زنگ میزد بهم میگفت کسی پیشته؟بعد که گفتم شک داری گفت نه من محتاطم به خاطر وضعیت کاریم،بعد قرار بود با خانواده ش صحبت کنه گفت مامانم میگه حجابش رو بهتر کنه  خلاصه دیگه جوابشو ندادم کلی پیام داد که بی احترامی کردی بهم جواب پیام‌ها مو نمیدی،مامانم برام چند مورد خوب پیدا کردهو.....خیلی اعصابم خورد شده،برآمدم دعا کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدم آشغال و بیخودی.خدا نجاتت داده

اونقدر حالم بد بود پریشب نتونستم جوابشو بدم،از ده روز پیش که می‌گفت با خانواده ش صحبت کرده حالا میگه مامانم ده دوازده روزه برام یکی رو در نظر داره

اونقدر حالم بد بود پریشب نتونستم جوابشو بدم،از ده روز پیش که می‌گفت با خانواده ش صحبت کرده حالا میگه ...

بگو مبارکت باشه دلیل کارتم بگو ک چون تو آدم دورویی بودی ک زدی زیر حرفت و اطاعت امر مادرتو میکنی و بچه ننه ای و خیلی هم بی جنبع بابت این نظرم عوض شد.بعدشم بلاکش کن بره گمشه

عزیزم ایشون با توجه به سن و مدرکی که داره و خودتون گفتی ولی متاسفانه هنوز ذهنش آماده ازدواج نیست یعنی چی که مادرم یه نفر دیگه رو برام در نظر گرفته .مگه اومده بود میدون میوه تره بار.همون بهتر که رفت‌.شما میتونه که اول به تشخیص و حقیقت برسید بعد ازدواج کنید