میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
مهمه روزش چون معمولا روز 12 تا14 می رن سونو . البته این که گفته چندین فولیکول ریز داری میتونه نشانه ...
مرسی عزیزم که جواب دادین
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه ماه لتروزول استفاده کردم دوتا فولیکول ۱۶ و۱۷ داشتم
دیگه نمیدونم بدون قرص تخمک دارم یانه
آهان. آره نوشته سایز تخمدان هات یکم بزرگ هست و فولیکول های ریز نابالغ متعدد داری یعنی به نفع تنبلی ...
مرسی عزیزم که جواب دادی
مثل اینکه تو مثانت هم یه مقدار رسوب هست که میتونه تبدیل به سنگ مثانه بشه. به نظرم دکتر برات دارو بنو ...
اون ماه رفتم دکتر برام قرص نوشت دردم تموم شد
الان برام سوال بود تنبلی تخمدان دارم یانه
آره تنبلی داری و باز اونم با دارو حل میشه اصلا نگران نباش. زیاد شدید نیست
مرسی عزیزدلم ♥️♥️
آره عزیزم ضخامت بالای رحم و فولیکولهای زیاد با اندازه کوچیک نشونه تخمدان پلیکیستیک و تنبلی تخمدانه، ولی اینکه حتما ذخیره تخمدان عالیه و بهش توجه کن یعنی زمان داری برای باردار شدن و ناراحت نباش. برای تنبلی تخمدان متفورمین و پیاده روی خیلی خوب جواب میده روزی یکی بعد ناهار بخور. متفورمین حتی تو یه ماه اول بارداری برای جلوگیری از سقط هم عالیه من این بار اگه باردار شدم میخوام متفورمین و آسپرین رو سه ماه اول مصرف کنم. با اینکه فاکتورهای انعقادی مشکلی نبود ولی مصرفش منعی نداره و برای جلوگیری از سقط خوبه، متفورمین هم باعث میشه سطح پروژسترون خون پایین نیاد چون تو افراد دارای تنبلی تخمدان پروژسترون پایینه و همین باعث سقط میتونه بشه.
آره عزیزم ضخامت بالای رحم و فولیکولهای زیاد با اندازه کوچیک نشونه تخمدان پلیکیستیک و تنبلی تخمدانه ...
بازم مرسی عزیزم
یه چیزی اخه من این سونو ۲۱ سیکلم گرفتم
شاید روز ۱۴ تخمک گذاری شده
درسته این یعنی تنبلی تخمدان ندارم؟؟
آره عزیزم ضخامت بالای رحم و فولیکولهای زیاد با اندازه کوچیک نشونه تخمدان پلیکیستیک و تنبلی تخمدانه ...
من متفورمین استفاده کردم خیلی حالم بد میشد
بازم مرسی عزیزم یه چیزی اخه من این سونو ۲۱ سیکلم گرفتم شاید روز ۱۴ تخمک گذاری شده درسته این یعنی ...
تعداد زیاد فولیکول نشان از پلی کیستیکه، در حالت معمول یکی یا دوتا فولیکول رویت میشه که یکی فقط غالب هست و تا ۲۰ رشد میکنه. جایگزین متفورمین حتما داروی دیگهای هست و اینکه اگه با خوردنش دچار ضعف میشدی وسط غذا بخور. با یه دکتر مشورت کن و جایگزین متفورمین رو بگیر مثل گلوکومانان. مخصوصا اگه اضافه وزن داری خیلی به کاهش وزن کمک میکنه، کاهش ده درصدی وزن مثلا اگه ۶۰ کلیویی، ۶ کیلو کاهش وزن عالیه و باعث فعال شدن تخمدانها میشه، من اینو خودم تجربه کردم. تیروئید رو هم حتما چک کن TSH و Anti TPO رو اگه چک نگردی چک کن. روی تخمک گذاری به شدت مؤثره.
تعداد زیاد فولیکول نشان از پلی کیستیکه، در حالت معمول یکی یا دوتا فولیکول رویت میشه که یکی فقط غالب ...
باشه حتما انجام میدم مرسی عزیزم