بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا. ماشینتون به فنا میره. چقدم پول بنزین. اعصاب خوردی ترافیک. احتمال بالای تصادف. سروکله زدن با مردمی که دیر میان یا لغو میکنن یا سر پول و باقی مانده اذیت میکنن
بستگی داره کدوم شهر باشی یعنی قیمت های همه شهر هادیکی نیست شوهرم من یه کار ثابت داره ۲.۵میادشبعد یه استراحت کوتاه میره و میگه از حقوقمون بیشتر مبیمونه هر چی هم در میاره جمع میکنه میده به من طلا واسه پس اندازمون ولی بازم ناراضی هستم چون خیلی وابستش شده و اصلا واسه خودمون وقت نمیزاره خیلی خسته مبیشهمخصوصا روزایی که طرح میدن و البته اگه شوهرت ادم باشه که حس میکنی امکان خیانت کردنش هیست نزار بره چون واقعا خیلی پیش میاد که شرایط خیانت جور بشه
آره همسر منم میگه پولای اسنپو فقط پس انداز کنیم طلا بگیریم ولی احساس میکنم ماشین به فنا میره نه خدا ...
ماشین ه تون اگه خوبه بله به فنا میره ما چند ساله به خاطر اسنپ نتونستیم عوض کنیم همه جاش اینور انور خودرده همین امروز یه نفر زده به ماشین الکی یه شماره داده ۵ میلیون هزینش شده ولی فکر نکنیم بده