2777
2789
عنوان

نمی‌دونم برم یانه

210 بازدید | 26 پست

خانوما من یه مشکلی برام پیش اومده یکی از اقوام برای بار پنجم داره زن میگیره قابلیت که نگم همه بیست سال بزرگتر از خودش و وحشتناک این یکی کوچیکتر و خوشگلتر 

مشکل اینه خانومه از یه ماه قبل عقد به این پسر یجا میموندن و وضع نابسامانی هم داره از نظر پوشش مادرم میگه پاگشاش کنیم

دوستام میگن نرم شوهر من خوش هیکله وضع مالی خوبی داره 

و دوستام میگن دختری که به همچین پسری رحم نکرده قطعا رفت و آمد باهاش خوب نیس چون پسر فامیلامون تقریبا چهره خوبی ندارد وضع مال بشدت پایینی داره و اخلاقای خیلیییییی بد. میگن دختری که با همچین وضعیتی بدون عقد هرکار میکنه و خانواده نداره از هیچی نمیترسه باید شوهرتو دور نگه داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
دوستام میگن نرم شوهر من خوش هیکله وضع مالی خوبی داره  و دوستام میگن دختری که به همچین پسری رحم ...

این حرفا چیه عزیزم .قرار پاگشا کنین نمی خواست هم خونه اش بشین که.جامعه چرا از زن ها و دخترهای نیمه تنه پوش شده میخوای شوهرت رو تو جامعه هم نفرستی؟

نمی‌دونم به مامانم گفتم نمیام ولی خسته میشه تنها بشدت دو دلم 

برو کمک کن برگرد خونت 

بعدشم اگه نشد هم کلا نرو قرار نیست بخاطر خستگی مامانت زندگیت به باد بدی اگه خسته میشه مهمونی نگیره مجبورش که نکردن 

مادرم میگف کلا ازین داف پلنگاس 😐

اولین که این الفاظ قشنگ نیست...
بعدش هم اگه همسر شما با یکبار دیدن یه همچین خانمی بخواد بلغزه و خطا کنه که اوضاع بده!!
من بودم مراسم پاگشا رو میرفتم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃