2777
2789
عنوان

خانوما ترو خدا کمک کنید

211 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۲۴ سالمه ماه پیش بخاطر کشیدن دندون و باقی موندن ریشه اش بیش از اندازه امپول و قرص استفاده کردم و این ماه پری نشدم رفتم سونو گفت هم کیستت ترکیده هم دوتا ساک حاملگی هست هم هماتوم داری دکتر گفت چون دارو زیاد استفاده کردی به احتمال زیاد ناهنجاری پیدا میکنن من سه شنبه قرص سایتوتیک استفاده کردم ۸ تا هر ۴ ساعت ۲تا واژینال ۱ زیر زبانی که از واژینال ۳تاش بعد که کمی حل شده بودن افتادن و اصلا لک و خونریزی نشدم میخواستم ببینم کسی تجربه مشابه من داشته که با قرص سقط نشدن چیکار کرده

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا شرایط ۴ تا بچه رو ندارم بچه هام کوچیکن ۴و۶سالشونه

وایی چقدر خدا بهت لطف کرده بهت دوقلو داده ،سقط نکن خواهر مگه اینکه بعد از چندین معاینه متوجه شدی ناهنجاری دارند،بخدا سقط کنی پشیمون میشی

۲تا بچه هم بلافاصله.۲و نیم سال دارم و بچه نمیخواستم اما دکتر گفت چون مسکن زیاد استفاده کردی تداخل دا ...

خوش بحالت دو قلو هم شده،انشالله خدا به منم دوقلو بده به وقتش 😍

شما هم بچتون ۴ سالشه  فکراتو خوب بکن 

وایی چقدر خدا بهت لطف کرده بهت دوقلو داده ،سقط نکن خواهر مگه اینکه بعد از چندین معاینه متوجه شدی ناه ...

اخه میترسم هم سایتوتیک هم آمپولی بی حسی که دندان پزشکی میزد هم آمپولی مسکن و قرصای کافئین دار یه نقصی توشون ایجاد کرده باشه از ناقص بودنشون میترسم تو سونو هم نشون نده وگرنه خودمم دو قلو دوست دارم ولی میگم تا قلب ندارن سقطشون کنم

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
اخه میترسم هم سایتوتیک هم آمپولی بی حسی که دندان پزشکی میزد هم آمپولی مسکن و قرصای کافئین دار یه نقص ...

به نظرم چندتا متخصص برو ،چن هنوز کوچیکن انشالله روشون تاثیر نداشته...توی ان تی و آزمایش ان تی و‌انومالی همه چی مشخص میشه نگران نباش

به نظرم چندتا متخصص برو ،چن هنوز کوچیکن انشالله روشون تاثیر نداشته...توی ان تی و آزمایش ان تی و‌انوم ...

توکل به خدا باید چند تا دکتر دیگه هم برم تا ببینم چی میشه

💕کنارتو درگیر آرامشم💕