2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 9503 بازدید | 248 پست
ازکدوم تاپیک منو ریپ زدی چرا نمیفهمم جریان چیه😄

والا منم نمیدونم ، این تاپیک دوسال قبلمه، دیدم ۴۰ تا پاسخ پست دارم ،آخری شما بودی ریپ زدم😂

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
خخخ چقدر من حرص خوردم سراین تاپیک بخدا 😂🤣

😂😂😂 عاخی یاد خاطرات افتادم. چقد خنگ بودم اونقد استرس کشیدم، الان والا خونه سه طبقه ساختیم شوهرم کلا ب اسم من زد، حتی گوشی رو هم فروخت داد مصالح 😂😂

ای کاش الان فقط استرس ۸۰ ملیون داشتیم ، نزدیک ۲ میلیارد بدهی داریم

الان قسطمون فقط ماهی ۸۰ تومنه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 عاخی یاد خاطرات افتادم. چقد خنگ بودم اونقد استرس کشیدم، الان والا خونه سه طبقه ساختیم شوهرم ک ...

آقا میشه بگی دقیقا چیشد بعدش چقدر جالبه اینجوری 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

اسی الان که دیگه خریدی ولی از من به شما نصیحت خواهرانه که هرگز چیزای این مدلی رو قسطی نخر، من که کلا فاز اینایی که کلی پول میدن آیفون فلان میخرن رو نمیفهمم، ی دوست داشتم حتی وان دانشجویی میگرفت که آیفون بخره 

ولی خب الان که خریدی لذتش رو ببر، برات تجربه بشه بار بعد اینهمه پول رو برای چیزای مفید تر هزینه کنی 

اگر هم انقدر داری که میتونی بخری، اون بحثش جدا ست 

تاپیک بروز شده 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وای اهر دقیقا، من ی دوستی داشتم وام میگرفت، قرض می‌گرفت همممه کاری میکرد تا آیفون ی مدل بالاتر داشته باشه و اصرار هم داشت میره بیرون دستش بگیره

جالبه دوستمم ی قرون درآمد نداشت از خودش، وام و قرض می‌گرفت بابت ایفون، بعد قرض و قسطش رو باباش بده، حالا وضع آنچنان خوبی هم نداشتنت ولی چسی چسی چسی

😂😂😂 عاخی یاد خاطرات افتادم. چقد خنگ بودم اونقد استرس کشیدم، الان والا خونه سه طبقه ساختیم شوهرم ک ...

الهی چه سرنوشتی داشت  این آیفون😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

الهی چه سرنوشتی داشت این آیفون😂😂

بخدا الان گوشی بچه هارو برداشته ک تابستون بازی میکردن، وقتی حرف میزنه میزنه  بلندگو😂

بخدا الان گوشی بچه هارو برداشته ک تابستون بازی میکردن، وقتی حرف میزنه میزنه بلندگو😂

😂😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اسی الان که دیگه خریدی ولی از من به شما نصیحت خواهرانه که هرگز چیزای این مدلی رو قسطی نخر، من که کلا ...

عزیزم تاپیک مال دو سال پیشه 😂😂، نمیدونم کی بروز کرده، یادش بخیر چقد خنگ بودم انقد استرس کشیدم ،بعدش شوهرم خونه ۳ طبقه ساخت زد ب اسمم ، حتی گوشیش رو هم فروخت داد مصالح ، نزدیک ۲ میلیارد بدهی افتادیم، فقط ماهی ۸۰ ملیون قسط داریم😂😂 الان گوشی بچه هارو ک تابستون بازی میکردن برداشته، وقتی زنگ میخوره میزنه بلندگو، دلم براش میسوزع