2777
2789
عنوان

شب ادراری بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 31 پست
لاستیکی چیه دیگه ؟ یااباالفضل بچه ۱۰ ساله رو پوشک میکنه؟ یا پیغمبر دوستت از چ قبیله ایه ؟ عفونت می ...

ببین من فکر میکنم پسرش داره اینکارو میکنه که نره پیش باباش 

وگرنه اصلا نمیشه

ببین من فکر میکنم پسرش داره اینکارو میکنه که نره پیش باباش  وگرنه اصلا نمیشه

شدن ک میشه. من خودم بادمه مدرسه میرفتم خودمو شبا خیس میکردم ..یه دکتر ببره ضرر ک نداره. شما کمکش ببرش دکتر حتما خیلی دوستت شما رو ب خودش نزدیک میدونه ک این مسائلشو ب شما میگه . دوستت خودشم میگی حالش خوب نی. کمکش کن گناه داره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدن ک میشه. من خودم بادمه مدرسه میرفتم خودمو شبا خیس میکردم ..یه دکتر ببره ضرر ک نداره. شما کمکش ببر ...

من ایران نیستم دیگه 

هزار تا مشکل دارم 

ولی عین خواهرمه 

الان بهم پیام داد که دیکه لاستیکیش هم جواب نمیده و از این حرفا 

خیلی ناراحتم 

کمربچه ضربه خورده

کمرش روباشال بزرگی ببنده وشبهاهم ازاین کمری هاباپشم شتراستفاده کنه

۲تاگردوروروی بخاری بپزه وبه بچه اش بده بخوره

شبی۲عددتا۴۰شب

مراقب باشه بابچه هااسب بازی نکنه که به کمرش مجددفشاربیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خب بش بگو بره دکتر. تاپیک رفتنتو دیدم. اروم شد حال خودت ، که از رفتن نگران بودی؟

عاره خیلی بهترم 

باید بره دیگه بهش گفتم صد بار 

من میدونم بچه چیمیخواد 

من چند بار بستمش ولی واقعا کسی حاضر نیست بچه۱۰ سالرو لاستیکی کنه

اونم برای اینکه پیش مامانش بمونه هی جیش میزنه مه لاستیکی سه و بمونه 

بگید خودتو خراب کنی یا نکنی باید بری پیش بابات.

عاخه مادرشه 

میتونه به بچش این حرفو بزنه 

خیلی سحته براش ولی هر کاری میکنه بچش پیشش باشه

منم ته دلشو میدونم 

نمیدونم خودشم دوست داره یا نه ولی دلیل دیکه ای نداره 

پیش دکتر رفته ولی بازم همینطوریه 

مگه اسب سواری کرده؟؟ مگه ادرار ربطی ب کمر داره؟؟

بازی اسب بازی

یعنی یکی اسب میشه یکی روش سوارمیشه

اوناکه بچه دارندمیدونن

۱۰۰٪مثلامادرهاوپدرهایی که موقع عصبانیت به پشت وکمربچه ضربه میزنندباعث شب ادراری بچه میشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣