2777
2789
عنوان

روز تخمک گزاری

87 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من سیکلم۲۸ روزس میخام روز دقیق تخمک گزاریم ۱۴ پریودیم هست یا ۱۵؟؟

اخه توی برنامه تقویم صورتی روز ۱۵ ام سیکلم رو میزنه تخمک گزاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگن ۱۴ روز قبل پریود بعدی تخمک آزاد میشه الکیه؟

الکی نیست برای اکثریت روز چهارده یاپونزده هست اما خیلی خانومها هستن اوایل یا اواخر سیکل تخمک گذاریشونه! میتونی کیت بذاری و از حالتهات متوجه شی نزدیکای تخمک گذاریته . برای جنسیت میخای روز تخمک باشه؟ اگه جنسیت واست مهم نیس خودتو معطل این چیزا نکن من۳سال درگیر بودم تا اخرش بیخیال شدم و باردارشدمبا فولیکول۹

بله دقیقا

عجب ...ببین ما دقیقا روز تخمک گذاری با ی اقدام باردار شدم ....ببین اگ اون لحظه بعد اقدام فورا پاهاتو مثلا میزدی ب دیوار .برای ۱۰دقیقه البته روز یا شب تخمک گذاری شک نکن پسر میشد

عجب ...ببین ما دقیقا روز تخمک گذاری با ی اقدام باردار شدم ....ببین اگ اون لحظه بعد اقدام فورا پاهاتو ...

پاهامم همیشه فورا میدادم به دیوار. دوست عزیز لطفا این حرفا رو نزن اگر پسر شده قطعا برای شما خدا خواسته و بس

پاهامم همیشه فورا میدادم به دیوار. دوست عزیز لطفا این حرفا رو نزن اگر پسر شده قطعا برای شما خدا خواس ...

😂😂😂😂😂بله عزیزم اینکه شکی توش نیست ...وای من آن تی بهم گفت دختره ....و در کمال ناباوری انومالی بهم گفت پسره

😂😂😂😂😂بله عزیزم اینکه شکی توش نیست ...وای من آن تی بهم گفت دختره ....و در کمال ناباوری انومالی ب ...

خداروشکر خدا گل دختر نازمو بهم داد. ان شاالله خدا بچه شمارو حفظ کنه. سلامت باشید