2777
2789

ترخدا اگه واقعا همسرتون خودشیفته است یا یه خودشیفته اطرافتون دارید 

قشنگ چند تا موقعیت بگید منم بفهمم طرفم خودشیفته است یا نه

اخه روانشناس بهم گفته ممکنه باشه

بنظر شما آدم خودشیفته به همه سلام میکنه ، خونگرمه؟ احساساتیه؟ آدم خود شیفته میتونه کارای احساسی و لطیف انجام بده؟ مثلا گل بخره برات؟ یا خیلی قربون صدقت بره؟ همه جوره محبت کنه؟ 

شوهر من هست بیچاره شدم  توقع داره به همه ی خانوادش و خودش خوبی کنم محبت کنم هر چی گفت بگم چشم اما خودش از همه ی خانواده ی من توقع احترام و ارزش و کاری براش کنن دارن میگه خودم ازشون میگیرم تا تنبیه بشن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشیفته اصلا اشتباهاتشو قبول نداره از نظر اون فقط بقیه اشتباه میکنن اصلا نظر منفی کسی رو قبول نداره ولی خودش در مورد همه نظر میده اصلا عذرخواهی نمیکنه

اصلا احساس همدلی نداره  اگر کاری همسو با منافع خودش باشه انجام میده در غیر این صورت نفس هم نمیکشه 

فقط توقع داره از بقیه اصلا احساس قدردانی نداره

بله میتونه کلا خودشیفتگی بحثش جداست

ادم خودشیفته منم منمش زیاده فقط میخواد بگه من درست میگم

مثلا داری نظرتو میگی میپره وسط حرفت که حرف خودشو بزنه تو رو خراب کنه!

هر گندی خودش بزنه نمیبینه ولی کافیه یه نفر کوچیک ترین اشتباهی بکنه!سریع به روش میاره و به اصطلاح کور خود و بینای دیگرانه!

همیشه سعی میکنه بقیه رو مقصر نشون بده مثلا حالش بده میگه غذای تو بد بوده!!!!کلا رو اعصابن  

اره میتونه کلا بحث خودشیفتگی متفاوته 

ادم خودشیفته غرور افراطی 

و خود براری افراطی داره

مثلا جمله مشترک همشون(هر دوست و دختری اطرافته اگر منو ببینه دلش میخواد با من باشه،چه حسی داره با ادم خفنی مثل منی؟همه تو خیابون منو نگاه میکنن،همه دخترا برای من میمیرن و….)

اگر ادم خودشیفته دیدی فقط فرار کن اینجور ادما به سمت ادم های وابستطه تو روابط جذب میشن و ازش تغذیه میکنن

امکان نداره وارد رابطه باهاشون بشی و در عرض یه ماه اعتماد به نفست داغون نشه

خودشیفته اصلا اشتباهاتشو قبول نداره از نظر اون فقط بقیه اشتباه میکنن اصلا نظر منفی کسی رو قبول نداره ...

خب اگه طرف عذرخواهی کرده تو یه موقعیت و این ویژگی های بالا رو داره یعنی خودشیفته نیس دیگه؟

اره میتونه کلا بحث خودشیفتگی متفاوته  ادم خودشیفته غرور افراطی  و خود براری افراطی داره ...

ببین به من چندین بار گفته تو همه چی تمومی و خانومی و فلانی و بیساری 

بعد گفته مم آدم وابسته ای به همسرم وابسته میشم خیلی مهربونه و با محبته نمیدونم والا بنظرت خودشیفته میتونه از طرف مقابلش تعریف کنه مثل این؟ 

خب اگه طرف عذرخواهی کرده تو یه موقعیت و این ویژگی های بالا رو داره یعنی خودشیفته نیس دیگه؟

چرا هست 

فکر کن طرف از 10 تا مورد 9 تاش رو داره بعد چون یک بار عذرخواهی کرده بگیم خودشیفته نیست؟ خودتو گول نزن

یکی بود میگفت من هرموقع که از جلو آینه رد میشم به خودم میگم جوون چه پسری  منم نامردی نمیکردم یجوری جوابشو میدادم که حداقل بالانس ایجاد بشه وقتی انقدر به خودش مینازه🤣

درکل زندگی با آدمای خودشیفته مصیبته

چرا هست  فکر کن طرف از 10 تا مورد 9 تاش رو داره بعد چون یک بار عذرخواهی کرده بگیم خودشیفته نیس ...

خب عزیزم من دقیقا از کجا بفهمم هست یا نیس؟ 

مهمترین ویژگیشون چیه؟